Construction site manager forte, energico che è in grado di supervisionare e dirigere i progetti di costruzione dalla concezione fino   alla realizzazione.https://www.linkedin.com/in/tony-preste-1898ab15b

Some of the projects where I took part in the construction

Bloomberg, London

Awards RIBA London Award 2018 and RIBA National Award 2018

Occupying a whole block within the city, this project is a large office building to house all of Bloombergs employees under one roof for the first time. Externally the building incorporates a covered walkway all round its perimeter. There is also a new street created, carving the building into two blocks connected by bridges. Commercial units for restaurants etc. are arranged at ground level. There is an external undulation in plan described by the architect as an expression of the movement around the building.

Spring Mews, Block D - Vauxhall, SE1, London

The design and construction of a new extension to a recently completed student accommodation building. The works comprise of the demolition of an existing suspended ground floor slab, exposing the already constructed basement. This includes the removal of the existing basement slab and installation of 31No. 600mm diameter 22M deep CFA piles within the existing basement area. A new steel structure with light gauge steel joist floors will be constructed, providing amenity space to the basement, reception areas and to the ground floor. The newly formed extension will contain three floors of CAT B office space, including nine one and two bedroom self-contained apartments of student accommodation over a further three floors. This includes associated landscaped areas to the roof providing valuable additional space. The external façade will consist of brickwork, aluminium cladding and aluminium windows with structural glass balustrading to the terraces. Part of the new extension will be constructed over an existing emergency route that will need to be kept clear at all times. The building will also be tied into the existing structure from the 2nd floor up, meaning localised exposure work of the existing building whilst the tying works are carried out. The new development will link into the existing CHP plant room located in the basement of the student accommodation building.