Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MĂRTURIE

2020-08-22 16:20:04

Personal, am facut cunostinta cu uleiurile esentiale acum 2 ani, cu primul meu kit Home essentials, dupa ce am cochetat cu ele prin mostre si blenduri, cu cateva luni inainte. Am decis atunci, mai mult ascultand intuitia caci ratiunea ma oprea, sa imi cumpar kitul Home essentials si a fost ......

....... cea mai buna decizie pe care o puteam lua pentru familia mea. 


Dar in acesti doi ani, am intalnit oameni care par sa nu vada cum iti pot schimba uleiurile viata, si asta pentru ca sistemul lor de valori refuza aceasta idee, informatiile trec pe langa ei fara sa ii atinga, si nu iau in serios tot ceea ce li se comunica. 


Exista insa, si acei oameni, care au imbratisat cu toata fiinta lor acest stil de viata, si spun asta tocmai pentru ca uleiurile esentiale trebuie sa fie un stil de viata. Numai asa putem cuantifica efectele lor asupra noastra, numai dupa cateva luni, un an, doi, si asta pentru ca uleiurile esentiale nu sunt medicamente. Folosirea a doua picaturi o data pe saptamana, nu va aduce acea schimbare a vietii, mult laudata si poate pentru unii, exagerata. Uleiurile esentiale sunt natura si ceea ce Dumnezeu a lasat pe acest pamant pentru sprijinul nostru. Dar da, schimbarile se fac treptat, asumat, si consecvent, utilizarea lor ar trebui sa fie zilnica si va promit solemn ca dupa cateva saptamani macar, o sa vedeti efectele. Si pentru ca starea de bine si de normalitate, o luam de-a gata, e posibil sa nu fiti constienti de cat de bine v-ati simtit, pana nu va intreaba cineva: " ei si, te-a mai durut? Ai mai experimentat x..?"  Si atunci vei lua o pauza, vei reflecta, si vei spune: "mai stii ce? acum ca ma intrebi imi dau seama ca de atata timp nu m-a mai durut nimic, sau mi-a trecut asa de repede ca am si uitat." 


Acestea fiind spuse, cum folosim uleiurile in acest stil nou de viata?


Pasul 1: Utilizarea zilnica. 


Este indicat sa folosim zilnic anumite uleiuri sau suplimente, pentru sustinerea starii de bine, cum ar fi enzimele digestive ce ne ajuta sa descompunem corect nutrientii din mancarea procesata pe care o consumam cel mai adesea. 


Lemon ne ajuta in alcalinizarea tractului digestiv si a intregului corp, reducand aciditatea, si deci inflamatiile. Pachetul Lifelong vitality ne asigura acele vitamine, antioxidanti si acizi grasi esentiali in nutritia corecta, avand in vedere ca tot ce mancam acum, provine majoritar dintr-o punga, ambalaj etc. 


Difuzarea uleiurilor esentiale intra tot in rutina si ritmul nostru zilnic, fie ca ne dorim o energizare, fie ca dorim crearea unui ambient linistit pentru ora de culcare.


Pasul 2: Preventia


Odata ce intelegi ca acest trup cu care umbli in viata este templul sufletului tau, el trebuie ingrijit proactiv, trebuie sustinut, iubit si acceptat, caci el este partenerul tau ales in programul tau de viata. Corpul tau este inzestrat cu toate abilitatile necesare pentru a implini programul tau de viata, asa ca ingrijeste-l.


Dupa cum stim deja, simptomele trupului sunt declansate de trairi sufletesti, asa ca vino in prevenirea acestora si foloseste uleiurile emotionale pentru a tempera trairile socante, dar si pentru a sustine starile de recunostinta, iubire, bucurie.


DDR prime te ajuta sa mentii vitalitatea celulelor tale, sa le regenerezi si sa fii activ. Foloseste periodic PB assist, pentru sanatatea tractului digestiv de care depinde intreg corpul, bucura-te de diversitatea si efectele benefice ale uleiurilor printr-un masaj Simfonia Celulelor, macar o data pe saptamana. Este o ocazie buna sa te conectezi cu partenerul tau, cu copiii, cu cei dragi.


Pasul 3: Sustine autovindecarea cu uleiuri


Corpul tau este deja inzestrat cu puterea de autovindecare, astfel ca daca esti deja curat pe dinauntru, ai facut detox, folosesti de ceva vreme zilnic uleiuri, toate provocarile de sanatate vor fi depasite mult mai usor, pana la a ajunge sa nu mai manifesti simptome suparatoare aproape deloc. Chiar si asa, uleiurile iti sunt de ajutor deoarece ele dau un kick start programului tau de autovindecare, il accelereaza si il sustin. 


Asadar, dati o sansa unui nou stil de viata, unui nou TU, cu ajutorul indrumatorului tau, conform regulamentului grupului. Daca nu stii cine este acesta, comenteaza cu VREAU CONT, sau vreau indrumator, si te vom ajuta sa faci cunostinta cu persoana care iti va schimba viata. Vei tine mereu minte data renasterii tale! 


Iubire si recunostinta!

3