Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Kids Collection

2021-04-05 14:55:44

🧡🧡🧡doTERRA Kids Collection este un pachet complet ce conţine blenduri de uleiuri esenţiale, gata de folosit, concepute special pentru copii.

Aceste şapte blenduri au fost create pentru dezvoltarea minţii, corpului şi emoţiilor unui copil prin puterea terapeutică a uleiurilor esenţiale pure de la doTERRA.
Baietelul meu are cateva preferate pe care le tine pe noptiera lui si le aplica oricand, si le ia  si in ghiozdan la gradi sau ori de cate ori pleaca pe undeva. El si le aplica singurel ori pe talpite ori la incheietura mainii sau pe burtica cand vine vorba de Tamer. Preferatele lui sunt Calmer, Thinker, Tamer , Brave si Stronger. Acestea se consuma mereu primele.
Pe scurt va redau principalele beneficii a fiecarui blend.
Setul contine: 7 blenduri unice de uleiuri esenţiale – Thinker, Calmer, Stronger, Rescuer, Steady, Brave, Tamer în sticluţe de 10ml cu roll-on, şapte capace cu carabiniere, fişe cu instrucţiuni şi o geantă specială pentru recipiente.
 Thinker – blendul pentru concentrare
Beneficii primare: ajută la prevenirea distragerii mentale, menţine copilul atent şi alert, reduce sentimentele de stres mental.
Ingrediente:uleiuri esentiale pure de Vetiver, Peppermint, Clementine, Rosemary, ulei de cocos fracţionat

 Calmer – blendul pentru odihnă, calmare
Beneficii primare: crează o atmosferă potrivită pentru un somn odihnitor, induce o stare pozitivă şi calmă iar sentimentele de relaxare se simt în tot corpul.
Ingrediente: uleiuri esentiale pure de Lavender, Cananga, Buddha Wood, Roman Chamomile, ulei de cocos fracţionat

 Stronger – blendul pentru protecţie
Beneficii primare: încurajează starea de bine şi vitalitate a copilului, ajută în caz de iritaţii ale pielii, având un efect pozitiv asupra sănătăţii pielii, calmează emoţiile de suferinţă
Ingrediente:uleiuri esentiale pure de Cedarwood, Litsea, Frankincense, Rose, ulei de cocos fracţionat

 Rescuer – blendul pentru calmarea durerilor in special
Beneficii primare: ajută la reducerea stărilor tensionate ale copilului, calmează pielea, oferă vitalitate şi confort
Ingrediente: uleiuri esentiale pure de Copaiba, Lavender, Spearmint, Zanthoxylum, ulei de cocos fracţionat

 Steady – blendul pentru echilibru, stabilitate
Beneficii primare: oferă o stare de calm şi echilibru copilului, ajută la concentrarea pe cele mai importante lucruri, relaxează copilul
Ingrediente:uleiuri esentiale pure de Amyris, Balsam Fir, Coriander, Magnolia, ulei de cocos fracţionat

 Brave – blendul pentru curaj
Beneficii primare: revigorează şi energizează simţurile copilului, încurajează o stare pozitivă în momente de stres sau anxietate, promovează sentimente de încredere în sine şi curaj.
Ingrediente: uleiuri esentiale pure de Wild Orange, Amyris, Osmanthus, Cinnamon, ulei de cocos fracţionat

 Tamer – blendul pentru digestie
Beneficii primare: aroma calmantă îți poate oferi la nevoie un efect liniștitor localizat, asigură un masaj abdominal calmant şi calmează disconfortul abdominal
Ingrediente: uleiuri esentiale pure de mentă creață, mentă japoneză și ghimbir, ulei de cocos fracționat
 Ce cadou mai folositor de atat ii poti face copilului tau? Al meu se bucura enorm de cate ori vede ca in colet exista si uleiurile lui speciale.
 Si pentru tine avem un cadou! Prin inscrierea prin Diamond Club vei primi un citric Tangerine care ne ajuta in primul rand la detoxifiere si energie la inceput de zi:) , plus citricul Red Mandarine din oferta Doterra din aceasta luna:)
Lasa un comentariu cu "doresc cont" si vei fi ajutat sa iti gasesti indrumatorul care sa te ajute cu toate detaliile  .

1  
5