MIRELA NIMIRCEAG

Founder Junior

Tarâta de Psyllium

2021-04-07 17:30:02

In fiecare dimineata, pe stomacul gol, intr-un pahar mare de apa calduta amestec 2 lingurite pline de tarata de psyllium pe care o ...

 consum imediat impreuna cu 2 picaturi ulei esential de Grapefruit. Dupa ingerare mai beau inca un pahar mare de apa atat pentru a curata tarata care ramane pe marginea paharului dar si pentru a obtine rezultatul scontat. Avand rol de agent de ingrosare puteti folosi tarata in anumite preparate culinare.

Se recomanda...
Taratele de psyllium persoanelor care isi doresc o dieta mai bogata in fibre, celor care sufera de afectiuni ale sistemului digestiv (diaree, constipatie, colon iritabil, colita). Eficient si in cazuri de hipercolesterolemie.
Psyllium este un foarte bun adjuvant in cazurile de colita, de fisuri sau ulceratii anale, precum si de hemoroizi, diminuand tensiunea produsa cu ocazia evacuarii intestinale dificile. Curata intestinele inlaturand toxinele care produc putrefactia.
Psyllium, fiind un produs pur vegetal, nu produce efecte secundare vatamatoare, fie ele fiziologice, fie chimice. 
... si actioneaza
Psyllium-ul este una dintre cele mai sanatoase si eficiente plante pentru controlul greutatii si curele de detoxifiere. Reduce apetitul, ofera senzatia de satietate in timp mai scurt si normalizeaza tranzitul intestinal. Taratele de psyllium sunt usor de consumat si s-au dovedit mai eficiente decat samanta in sine. Exista studii publicate in Jurnalul American de Nutritie care afirma ca un consum constant de tarate de psyllium duce la scaderea colesterolului rau (LDL).

31