MIRELA NIMIRCEAG

Founder Junior

MIRELA NIMIRCEAG

Iubirea Învinge Mereu

Când creșterea ta vibrațională reprezintă o prioritate pentru tine, faci alegeri conștiente legate de ceea ce accepți/ păstrezi în apropierea ta (obiecte, plante, persoane, etc). Faci o selecție foarte riguroasă, când este vorba despre spațiul tău personal și accepți în el doar ceea ce are o vibrație înaltă, ceea ce îți susține creșterea vibrațională.
Spre exemplu : am o mulțime de cristale, uleiuri esențiale , cărții ..... ect.
Tu crești vibrațional atunci când inima ta se deschide mai mult. Și partea frumoasă este că nu contează ce faci, atât timp cât în cazul tău, efectul acelei activități este că îți deschide inima. 
Pentru mine este vorba despre cristale și uleiuri esențiale . Și știu că există o întreagă dispută pe tema acestora însă nu mă interesează părerea altora – atunci când țin în mână un cristal sau miros un elixir di uleiurile mele prețioase , eu simt cum mi se deschide inima, cum sunt inundată de Iubire. 
Ce anume te face pe tine să simți că ți se deschide inima și te face să te comporți cu mai multă Iubire? Acel lucru îți activează Corpul de Lumină.
Faptul că mergi într-un parc și îmbrățișezi un copac îți face inima să se deschidă și te simți minunat? Acel lucru îți activează Corpul de Lumină. 
Nu e complicat deloc. Este necesar doar să facem cât mai des acele lucruri care ne deschid inima. Nu contează că este vorba despre o simplă pietricică pe care ai cules-o de pe jos – dacă atunci când o ții în mână simți că ți se deschide inima, acea pietricică îți activează Corpul de Lumină. Pentru altcineva poate să fie o scoică de pe plaja care are acest efect.
Nu contează ce lucru/ activitate este; poate să fie ceva „neînsemnat” în ochii altora, dar pentru tine să fie foarte prețios, fiindcă îți activează Corpul de Lumina. Dacă te face să te simți minunat, dacă îți deschide inima, atunci e prețios pentru tine - și asta este tot ce contează.
 (Lisa Transcendence Brown)

Si dacă ești interesat/ă de uleiuri esențiale ma găsești pe celălalt canal : Gocce Vitali(Picături Vii) .... Te aștept 🙏❤️😘