VISION COMMUNITY LIFE CARE

VISELE SE TRAIESC ,NU SE VISEAZA !

VISION COMMUNITY LIFE CARE

VISELE SE TRAIESC ,NU SE VISEAZA !

Detox Aloe Vera

2021-03-19 14:00:29


Tu cum te racoresti in zilele calde de vara? 💚 O solutie revigoranta si sanatoasa este sa diluezi in apa o portie de 30 ml Life Impulse® Gel cu pulpa de Aloe

Tu cum te racoresti in zilele calde de vara? 💚 O solutie revigoranta si sanatoasa este sa diluezi in apa o portie de 30 ml Life Impulse® Gel cu pulpa de Aloe Vera BIO si organica.Daca vrei, poti adauga si cateva cuburi de gheata. 

https://www.life-care.com/microsite/ADNANA.ELENA.VIOLETA.PRODESCU/882143/K64Z/RO/
✅detoxifica organismul
✅protejeaza aparatul digestiv
✅stimuleaza regenerarea organismului
✅produs vegan

Aloe Vera este recunoscut datorita efectului terapeutic: detoxifica organismul, mentine sanatatea sistemului digestiv, regleaza sistemul imunitar si respirator. Prin consumul regulat de aloe vera, pielea devine elastica si catifelata. Compozitia 100% naturala, fara coloranti si arome artificiale este bine tolerata de organism.

Life Impulse® Gel cu pulpa Aloe Vera BIO este produs din plantele Aloe Barbadensis Miller crescute organic, care sunt o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale. Produsul contine ingrediente bioactive esentiale - POLIZAHARIDELE pentru care Aloe Vera este extrem de cunoscuta. De asemenea, Aloe Vera si-a dovedit de-a lungul timpului calitatile in fortificarea si mentinerea sanatatii sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, cu usoare proprietati laxative. Sustine sistemul imunitar, datorita proprietatilor antivirale, antibacteriene si analgezice.

https://www.life-care.com/microsite/ADNANA.ELENA.VIOLETA.PRODESCU/882143/K64Z/RO/

50