Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Zengest+Zendocrine

2021-02-03 16:38:02

De câte ori sunt întrebată care este unul din uleiurile mele preferate,chiar dacă nu mi-e usor să aleg...întotdeauna spun : ZENGEST...de ce pentru că rezolvă multe ...

dar pentru mine a rămas special din momentul in care m-a ajutat sa calmez colicii bebelușului, fără să îi mai dau nimic pe gură , acele picături recomandate in calmare colicilor...indigestia copilului s-a rezolvat parca instant...Apoi aplicat pe sinusuri  pur si simplu elimină toată infecția ...
Astăzi aveam senzație puternică de greață  si am inhalat din palme 2 pic de câteva ori si mi- am aplicat topic la încheieturilor mâinii  și în 10 minute m - a lăsat ...

🌱ZENGEST - este un aliat minunat, ce ajuta la digestia alimentelor, calmeaza durerile ocazionale de stomac, reduce disconfortul provocat de balonare si mentine starea de sanatate a tractului digestiv atunci cand este administrat intern.
Acest amestec unic de ghimbir, fenicul și coriandru liniștește disconfortul stomacal ocazional; în timp ce menta, tarhonul, anasonul și chimenul ajută digestia si menținerea unui tract gastro-intestinal sănătos.
⚡️Administrat intern liniștește disconfortul stomacal ocazional.
⚡️Aplicat local, pe abdomen, atunci când are loc disconfortul stomacal,  este o modalitate sănătoasă, naturală și blândă de a liniști un stomacul sau de a menține un sistem digestiv sănătos.
⚡️Ajuta la digerarea alimentelor.
⚡️Reduce senzatiile de greata
⚡️Liniștește disconfortul stomacului, colici, diaree, constipație.
Menține un tract gastro-intestinal sănătos.

🌱ZENGEST poate fi utilizat atat aromatic, topic si intern.

ZENDOCRYNE

Stiu, pot fi un pic confuze produsele, dar facem lumina!

Doterra are 3 produse Zendocrine. Mai jos explic diferența dintre blendul de uleiuri Zendocrine, Zendocrine Softgels și Zendocrine Detoxification Complex.

Uleiurile esențiale Zendocrine Softgels și Zendocrine sunt foarte asemănătoare; diferența este modul în care acestea sunt livrate. Uleiul Zendocrine este un blend de uleiuri essentiale in sticla de 15ml, iar Zendocrine softgels/capsule conține acelasi bled de uleiuri Zendocrine care ofera o modalitate rapidă și ușoară de folosire.

Complexul de Detoxifiere Zendocrine este formulat cu ierburi/plante și Zendocrine Softgels sunt formulate cu uleiuri esențiale. Ambele produse susțin corpul, dar mecanismul prin care acestea afectează organismul este diferit. 
Sunt doua cuvinte cheie si distinctive cind vorbim de Zendocrine:
1. “complex” combinatie de ierburi/plante 
2. “blend” de uleiuri esentiale

🦋Zendocrine Detoxification Blend 

Zendocrine Detoxification Blend este compus din uleiuri esențiale - Rosemary, Cilantro și Juniper Berry care sunt cunoscute pentru proprietățile lor de detoxifiere și alte uleiuri esențiale precum Tangerine și Geranium care au efecte purificatoare împotriva substanțelor nesănătoase. Când sunt combinate, aceste uleiuri esențiale lucrează împreună pentru a crea un amestec care elibereaza corpul de toxine și radicali liberi si ajuta in funcția multor organe vitale ale corpului, inclusiv ficatul, colonul, rinichii, plămânii și pielea. 
Zendocrine este compus din uleiuri esențiale care îndeplinesc standardele înalte ale doTERRA pentru puritate, potență și calitate. Puritatea, potența și calitatea acestor uleiuri esențiale sunt esențiale pentru eficacitatea Zendocrine și contribuie foarte mult la puterea beneficiilor sale. 
❗Mod de folosire: se aplica diluat pe abdomen, pe proiectia ficatului si a rinichilor de doua ori pe zi.

Una dintre cele mai apreciate beneficii ale uleiului Zendocrine este capacitatea sa de a sustine aptitudinea naturala a organismului de a elibera cu usurinta substantele nedorite care blocheaza functiile celulelor/organelor. Cu ajutorul Zendocrine, corpul poate purifica mai bine zonele care au nevoie cel mai mult de curatarea toxinelor. Blendul Zendocrine este ideal pentru utilizarea pe plan intern, deoarece poate susține o functie hepatică sanatoasa. Cea mai simpla modalitate de folosinta este adăugarea a una sau două picături de ulei Zendocrine in băuturi citrice, ceaiuri ( nu foarte fierbinți ) sau apă. Zendocrine oferă de asemenea antioxidanți puternici care lupta împotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi pot încetini sistemele organismului dindu-ne o senzatie de “greu” in corp. 

🦋Zendocrine softgels

Zendocrine Softgels oferă o modalitate rapidă și ușoară de a consuma amestecul de ulei esențial doTERRA Zendocrine, indiferent dacă călătoriți, în grabă sau pur și simplu vă place confortul unui gel moale.

❗Instrucțiunile de utilizare: luați 1 softgel de două până la trei ori pe zi, după cum este necesar.

❗Măsuri de precauție:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați, consultați-vă medicul. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

🍊Beneficii primare:
• Susține capacitatea naturală a organismului de a elimina substanțele nedorite
• Sprijină funcția hepatică sănătoasăzendocrine softgels
• Purificarea și detoxifierea sistemelor corporale

🍊Ingrediente și beneficii cheie:

Coajă de tangerine: extrem de bogat in limonen, cunoscut pentru beneficiile purificatoare.
Frunze de rozmarin: susține funcția hepatică sănătoasă.
Planta de geranium: sprijină capacitatea naturală a corpului de a elimina substanțele nedorite.
Juniper Berry: sprijină funcția renală sănătoasă.
Frunze de coriandru: susține procesul natural al organismului de a elimina toxinele

Alte ingrediente: uleiul de măsline extra virgin, amidonul de porumb, nemodificat genetic, glicerina, caragenanul, maltitolul, apa purificată.

 🦋Complexul detox Zendocrine

Complexul Zendocrine este un amestec de extracte alimentare întregi formulate pentru a susține funcțiile de filtrare sănătoasă a ficatului, rinichilor, colonului, plămânilor și a pielii. Fiecare extract alimentar a fost selectat special pentru a susține capacitatea organelor de a furniza atât funcțiile de curățare și filtrare a corpului și de a susține capacitatea organului de a se debarasa de deșeurile toxice stocate. Zendocrine utilizează un sistem de susținere a enzimelor pentru a ajuta la absorbția alimentelor și este ambalat în capsulă vegetală fără SLS. 
❗Instrucțiunile de utilizare: Luați două capsule zilnic cu mincare dimineața și de seara. Pentru beneficii optime, evitați încărcarea toxică a organelor prin alimentatia dvs. prin reducerea cantității de alimente preparate cu culori artificiale, conservanți și îndulcitori și prin creșterea consumului de apă pură pe parcursul zilei. Beneficiile Zendocrine pot fi îmbunătățite prin administrarea cu Zendocrine Blend sau Softgels.

❗Măsuri de precauție: Femeile gravide sau care alăptează și persoanele cu afecțiuni medicale cunoscute ar trebui să se consulte cu un medic înainte de utilizare.

❗Nu conține gluten sau produse lactate. Nu conține ingrediente din animale.