Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

ZENDOCRINE

2020-10-26 18:13:38

❤ZENDOCRINE - SANATATEA FICATULUI Numit și ”uzina organismului”, ficatul metabolizează macronutrienții și secretă bila, care are rol la rândul ei în digestia și absorbția vitaminelor liposolubile. Vorbind de macronutrienți, la nivelul ficatului se procesează grăsimile și .....

 ...... se sintetizează proteinele.


O altă funcție a ficatului este că acesta reține toxinele în urma metabolizării proteinelor, carbohidraților și grăsimilor.


Alimentele procesate, cu un număr mare de aditivi, dar și consumul de medicamente puternice determină ficatul să facă un efort pentru a elimina chimicalele. De asemenea, alimentele cu conținut de sirop de fructoză de porumb și alți agenți de îndulcire îngreunează funcționarea ficatului.


Ficatul este al doilea organ ca mărime (după piele) și buna lui funcționare determină starea de bine generală a posesorului său. În lipsa bunei funcționări a ficatului, în corp pot să apară dereglări hormonale și regenerarea celulei hepatice este încetinită.


Deși atunci când se simte o durere în partea dreptă imediat sub coaste se face legătura cu o disfuncționalitate la nivelul ficatului, dar experții în nutriție afirmă că. ficatul nu doare! Și nici nu se plânge de faptul că are de îndeplinit peste 500 de funcții la nivelul metabolismului!


Amestecul de uleiuri esențiale Zendocrine susține capacitatea naturala a corpului de a se curata singur de substanțele nedorite și a păstra funcția sănătoasă a ficatului și rinichilor cu ajutorul uleiurilor esențiale de rozmarin, ienupăr și frunze de coriandru, împreună cu cele de tangerină și muscata. susține procesul natural de detoxificare a rinichilor, vezicii biliare, plămânilor și ficatului:


· 🔹este un bun suport pentru funcționarea sănătoasă a ficatului:


· 🔹sprijină sănătatea tractului urinar:


· 🔹sprijină organismul în programele de scădere în greutate:


· 🔹este un bun suport pentru sănătatea digestiva:


· 🔹suport pentru sănătatea sistemului hormonal:


· 🔹suport pentru funcționarea optima a suprarenalelor:


· 🔹ameliorează disconfortul cauzat de mahmureala:


✔️Administrare:


▪️Interna: Se pot picura sub limba 2-3 picături, sau într-o capsula vegetala si se va bea cu apa. Pentru cei ce prefera capsule gata facute, exista si varianta Zendocrine softgel.


▪️Topic: Se aplica 3-4 picături, diluate cu ulei fracționat de cocos, pe proiecția ficatului și a rinichilor.


▪️Difuzat (optional): Se pot adaugă 4-5 pic și în difuzor, pentru un plus de savoare.


💠IMPORTANT! In orice program de detoxifiere este esențială hidratarea organismului. In urma detoxifierii, toxinele stocate în organe sunt eliminate, și e nevoie de o cantitate mai mare de apa pentru a le transporta în afara organismului.


ZENDOCRINE - CONTRIBUȚIE EMOȚIONALĂ ȘI SPIRITUALĂ ÎN SĂNĂTATEA HOLISTICĂ


Acest amestec îl putem denumi blendul Vitalității și al Tranziției. 

Este benefic în perioadele de reformulare, de tranziție, de schimbare. 

Ne poate ajuta în încercarea  noastră de a “curata“ obiceiuri vechi și credințe limitative. 

Când ne simțim prinși în comportamente de autosabotare, amestecul detoxifiant ne invita sa ne deschidem pentru noi experiențe de viata, sa destructuram comportamentele distructive, pentru a face loc celor sănătoase si unei perspective apropiata cu sinele nostru. 

Ne poate fi sprijin în special în perioade de schimbări majore în viata, schimbări care necesita ajustări ale obiceiurilor si a stilului de viata cum ar fi modificarea alimentației, renunțarea la fumat sau renunțarea la o relație toxica.


Amestecul detoxifiant este ca o chemare de retrezire a energiei de a trai, de descoperire de noi energii și vitalitate prin incurajarea de a ne elibera de toxinele fizice și emoționale, de tot ce ne blochează și nu ne permite creșterea la nivel fizic, emoțional și spiritual.

Alegeri intelepte❤

Preluat!

Selecție și traducere din Modern Essentials, doterra.com