Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

WILD ORANGE

2020-05-18 07:03:20

Dulce, fresh si iti da o stare de bine... mmmUleiul esential de portocala este perfect pentru a fi adaugat in apa in asteptarea verii!Difuzeaza pentru a-ti ridica starea de spirit si nivelurile de energie, dar ....

si pentru a improspata aerul. Difuzat in timpul zilei, te va ajuta mai ales cand vei fi lipsit de energie. Este util si invigoreaza in timpul studiului si realizarii diferitelor sarcini de lucru.


Curata si purifica suprafetele, adaugandu-l intr-un pulverizator + apa. Datorita concentratiei de Limonene din uleiul esential, Wild Orange ajuta mult la curatenie, este unul din ingredientele principale din multe produse de curatenie utilizate pentru a indeparta reziduurile de guma. Cateva picaturi de Wild Orange pe un material moale... si iata cum poti indeparta orice reziduu lipicios.


Adauga o picatura intr-un pahar cu apa pentru a o aromatiza si totodata pentru a sprijini sistemul digestiv si cel imunitar. In industria alimentara, Wild Orange este utilizat ca si un aromatizant natural in felurile de mancare dulci sau sarate. Astfel poti sa iti prepari apa aromatizata, lipsita de calorii, cu acest ulei esential, iar astfel vei sprijini mecanismele naturale de curatire ale corpului.


Cu efect antioxidant, Wild Orange confera multe beneficii.


Utilizat intern, sprijina sanatatea digestiva si contribuie la curatarea organismului.


Poate fi aplicat Wild Orange pe piele?


Da, are beneficii minunate pentru piele, insa cauzeaza fotosensibilitate, ca de altfel uleiurile esentiale citrice, asadar cand il aplici topic, asigura-te ca eviti razele soarelui sau razele UV cu pana la 12 ore dupa aplicare.


De unde provine uleiul esential de portocale?


Inspira sentimente de energie, spontaneitate, bucurie si abundenta, este obtinut din presarea la rece a cojii portocalelor ce provin din Grecia si din Brazilia - locurile in care climatul ideal si conditiile de crestere contribuie a obtinerea celui mai bun ulei esential din lume, datorita proprietatilor sale.