Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

ULEIURILE ESENȚIALE

2020-06-07 19:33:12

Vindecarea emotiilor prin aromaterapie 😍 “Starile interioare ne consuma viata...mii de ganduri, impulsuri si emotii , ne asalteaza zilnic , si cei mai multi aleg sa le ascunda , sa le ignore pentru ca nu stiu cum sa le gestioneze. Cum ne gestionam propriile stari conflictuale si ranile .....?

Raspunsul  il gasim fiecare in noi insine, eu personal , am descoperit puterea extraordinara a uleiurilor pure care reusesc sa reactiveze resorturile vindecarii interioare restabilind echilibrul si starea de bine atat fizic cat si emotional. Asa cum stim ( sau aflati acum ), principalul motiv pentru care uleiurile functioneaza atat de bine este faptul ca ele contin trilioane de molecule care patrund cu usurinta in tot corpul si ne hranesc celulele.Prin simpla inhalare uleiul are capacitatea incredibila  de a intra in corp prin tractul respirator raspandindu-se cum nici un alt produs nu o face. Datorita profilului unic al fiecarui ulei esential , stim ca se declanseaza un raspuns emotional specific, dar raspunsurile la aroma anumitor uleiuri pot fi diferite de la o persoana la alta deoarece fiecare individ are amintiri unice, si reactioneaza la stimuli diferiti .Astfel acelasi ulei esential ar putea trezi senzatii placute pentru o persoana in timp ce pentru alta i s-ar parea respingator. Aceste variatii ale raspunsurilor la mirosuri se genereaza la nivelul cailor neuronale speciale ale sistemului olfactiv intrucat informatiile olfactive sunt stocate in creier prin intermediul amintirilor si asociatiilor facute.


Mirosul este o poarta spre subconstient , deoarece mintea noastra creeaza legaturi puternice intre mirosuri, emotii, amintiri si mediul inconjurator care reprimate pot genera stari de furie, anxietate, depresie , insa prin inhalarea uleiurilor esentiale putem accesa si elibera traume si emotii negative din subconstient , din celule si din campul nostru magnetic; putem declansa noi emotii pozitive ( pace, bucurie, multumire , etc) . De altfel utilizarea uleiurilor va avea efect terapeutic de echilibrare a functiilor controlate de sistemul limbic ( tensiunea arteriala , ritmul cardiac , respiratia, memoria , echilibrul hormonal, nivelul de stres).


Uleiurile esentiale trateaza simptomele la nivel celular, stergand informatiile gresite la nivel de ADN si reprogramand celulele cu informatiile corecte, astfel incat ele sa functioneze corect si in plina armonie.


La un anumit nivel fiecare dintre noi are stocate energii emotionale nascute din rani, durere , dezamagiri, abandon, sau alte evenimente traumantizante ,nascute in trecut de a caror influenta asupra gandurilor din prezent nu este constient. Aceste emotii ne provoaca suferinta si ne alimenteaza sentimentul de frustrare si neliniste. Ele nu se vindeca cu trecerea timpului , ci ruleaza permanent in subconstientul nostru , reactivandu-se ori de cate ori apar situatii de viata care ne amintesc de fricile si dezamagirile trecutului. De aceea este bine sa lucram cu subconstientul si sa aducem aceste emotii la suprafata pentru a le putea accepta , elibera, vindeca. 


Uleiurile esentiale absorb gandurile noastre ,fiind inregistrate in ganduri ca intentie . Atunci cand aplicam pe talpi o picatura de ulei cu intentie , poate satura toate celulele corpului in decurs de 60 de secunde , stimuland gandirea creatoare , impingand energia negativa afara din celule si crescand astfel frecventa de vibratie a celulelor din intreg corpul.In aceasta stare de gratie putem crea o dorinta noua aceea de a fi mai bine maine 🙂. Nu exista limite decat acelea pe care tu le alegi sa le accepti!!


Exista cateva etape de vindecare cu ajutorul uleiurilor esentiale , pe care eu le-am descoperit si le urmez : 


⭐️vindecarea corpului fizic - sunt un real ajutor in restabilirea si mentinerea sanatatii fizice ajutand in combaterea infectiilor, oxigenarea celulelor , purificarea organelor , echilibrarea functiilor organismului, cresterea nivelului vibrational


⭐️vindecarea inimii - pe masura ce corpul se obisnuieste sa traiasca intr-o vibratie mai inalta , va dori sa elibereze emotiile negative 


⭐️eliberarea de convingeri limitative- trebuie sa ne eliberam judecata, si negativitatea din noi pentru a putea face loc sentimentelor pozitive. Este cel mai important pas din procesul de vindecare!! Nu il ignorati!!! 


⭐️cresterea gradului de constientizare si a conexiuni spirituale - 99% din deciziile noastre sunt luate in functie de emotii .Daca ne dorim ca viata sa ne fie ghidata de decizi bune, trebuie sa constientizam si sa avem controlul asupra emotiilor din prezent. 


⭐️inspiratie pentru indeplinirea scopului in viata- trebuie sa fim pregatiti si sa ne dorim sa lucram la eliberarea emotiilor negative pentru a putea face loc binelui 🙂 


Eu sunt la etapa a treia si , vreau sa va spun ca uleiurile esentiale sunt un instrument care imi faciliteaza vindecarea emotionala, insa dorinta se afla in mine si asta imi doresc sa nu mai imi incarc sufletul cu emotii negative! Sunt convinsa ca uleiurile o sa ma ajute in continuare si ma bucur ca le-am descoperit. “


Voi vreti sa va vindecati sufletul ?

2