Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

TURMERIC

2020-07-21 19:09:14

Astazi este zi de BOGO (cumperi un ulei esential si primesti gratuit un alt ulei😉, oferta valabila doar pentru SUA, Canada si GAC-tari precum Moldova)...

 ...... Acest BOGO imi place in deosebi din cauza uleiurilor pe care le contine: 

turmeric si cheer.


 turmericul are proprietati unice, fiind eficient in ameliorarea infectiilor de orice tip. De asemenea, uleiul esential de turmeric stimuleaza digestia, ajuta pancreasul sa isi refaca fondul enzimatic si contribuie la regenerarea ficatului prin actiunea sa detoxifianta.


Compusul activ din uleiul esential de turmeric (curcumina) este cea responsabila de efectele sale terapeutice.


In mod traditional, turmericul a fost folosit in medicina straveche a multor popoare, iar componentele active ale acestuia il recomanda ca fiind unul dintre cele mai eficiente in multe probleme de sanatate. 

Studiile au demonstrat eficienta uleiului esential in calmarea durerilor, inflamatiei si rigiditatii specifice in artrita reumatoida si osteoartrita. 


Uleiul esential de turmeric este excelent pentru a ameliora arsurile, psoriazisul sau eczemele.


Actiunea antioxidanta a uleiului esential de turmeric permite organismului sa lupte impotriva stresului oxidativ, responsabil de imbatranirea prematura a pielii si a celulelor, in general.


Datorita efectului antiinflamator, uleiul esential de turmeric este foarte util in congestiile nazale, in raceala sau gripa.


Uleiul esential de turmeric este ideal pentru tenul matur si obosit. 

Se poate adauga in creme pentru imbunatatirea tonusului pielii.


Adaugati uleiul intr-un sampon - elimina matreata si are efect antibacterian.

Pe plan emotional, turmericul este ideal pentru pesimisti si pentru cei carora le este frica de schimbari, sau pentru persoanele care au schimbari bruste de dispozitie.


Efectul sau echilibrant si relaxant il recomanda in stari de anxietate si depresie. El imbunatateste starea de spirit si reduce stresul.


Cheer uleiul Soare 🌞 este un amestec de uleiuri esentiale de citrice si condimente, este blendul care aduce optimism, fericire si pozitivitate, pentru ca ajuta la combaterea emotiilor negative.

Este sticluta pentru care in casa noastra se negociaza serios🙃. 

Contine:

Coaja de portocala salbatica, cuisoare, seminte si fruct de anason, frunze de mirt lamaios, sambure de nucsoara, extract de pastaie de vanilie, radacina de ghimbir, scortisoara, iarba Zdravetz.

Pentru toti acei interesati de aceasta oferta, ultima comanda o fac maine la ora 6.00 dimineata. Mai tarziu vom avea alta oferta, sper la fel de "delicioasa".

1