Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Turmeric

2021-02-24 17:51:42


Am ales sa va povestesc azi despre experienta mea cu Turmeric - uleiul esential cu care nu am vrut sa formez nicicum o alianta - ca de cum deschideam capacelul - imi vedea sa bat campii ...

....dar nu am renuntat... am continuat sa incerc sa ma familiarizez treptat cu mirosul lui - stiind proprietatile lui unice si complexe... proprietati cu impact nu doar la nivel fizic, ci si emotional...
Si iata cum am inceput sa cercetez si sa inteleg de ce fiinta mea respinge atat de mult puternica aroma. Pentru ca inca aveam de sapat mai adanc in inima mea si sa caut raspunsuri. Era nevoie ca emotiile negative care ma incercau sa le pot transforma in emotii pozitive. Am reusit sa capat sentimente de rezistenta, siguranta, ancorare, stabilitate. Si am reusit, acum ador mirosul... mi se pare cel mai finut dintre uleiuri, mi se pare totodata gingas si imi confera incredere in mine, ma ancoreaza in realitatea pe care o traiesc si o ador. 
Explicatie...
Aroma uleiurilor esentiale ajunge in sistemul limbic prin miros, prin cavitatea nazala, bulbul olfactiv si apoi centrul sistemului limbic. Atunci cand vorbim de emotii, difuzarea uleiurilor esentiale are un rol important si prin intermediul inhalarii aducem in corp noi informatii. Informatiile care se misca si circula in corpul nostru creeaza o noua inteligenta. Aceasta inseamna noi alegeri, noi capacitati de raspuns.
Sa va detaliez si voua asadar mai specific... din carti de specialitate "citire":
Turmericul are puterea de a sprijini pe plan fizic, mental si emotional persoanele care il folosesc. Proprietatile puternice pe care le are tamaduiesc partile blocate ale Sinelui, reface ceea ce s-a degradat inlauntrul inimii.
Cand cineva experimenteaza diferite tragedii personale sau cand isi pierde increderea in ceea ce poate realiza, Turmericul ofera putere si speranta, pentru ca persoana sa poata mai usor depasi schimbarile prin care trece.
Turmericul mai are un impact puternic asupra noastra... are abilitatea de a ne ajuta sa ne reconectam cu Divinitatea si sa ne refacem credinta. Caldura acestui ulei esential confera stabilitate sufletului si inimii descurajate si ne face sa constientizam ca cei din jurul nostru chiar sunt capabili sa aiba un impact pozitiv asupra Lumii. 
Turmericul inunda sufletul cu curaj, putere, incredere, stabilitate si ne ajuta sa intelegem ca putem depasi orice situatie, ne face mai increzatori. 
Aduce ancorare, stabilitate, incredere, rezistenta si combate sentimentele de afectare, lipsa de speranta, teama, instabilitate.
Cum se poate folosi?
in difuzor / inhalat din sticluta / picurat in palme si activate moleculele
local - aplicat diluat pe frunte, in plexul solar sau pe talpi
sublingual, in apa sau in capsula vegetala

Nu uita!
24, 25 si 26 februarie - Cumperi un ulei esential de Turmeric... si primesti un Peppermint cadou (in limita stocului)...  

2  
1