Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

TURMERIC

2021-01-05 12:27:26

Turmericul este uleiul esential perfect pentru a fi adaugat dimineata in ceaiul tau. Aduce o explozie de savoare si permite sa te bucuri de beneficiile acestui ulei esential unic.


Poti sa iti prepari propriul ceai amestecand lapte de cocos, apa, miere, ceai si o picatura de ulei esential Turmeric.
Cu siguranta ai auzit de pudra de turmeric ca si condiment, poate chiar ai gasit suplimente la plafar... Insa uleiul esential este o alegere mult mai puternica avand diferite beneficii pentru sanatate.
Poate sprijini sanatatea sistemului nervos si buna functionare a functiei celulare. Pur si simplu cand simti ca sistemul tau nervos nu este in echilibru sau cand are nevoie sa se calmeze, adauga acest ulei esential in laptele tau de cocos cu miere.
Beneficiile calmante ale acestui ulei esential vin si prin utilizarea interna in capsule vegetale. Facand acest lucru in mod regulat, vei da organismului sprijinul antioxidant de care are nevoie pentru a proteja organismul de radicalii liberi.
Acest ulei esential poate totodata sprijini functia imunitara sanatoasa.
Ajuta mult si pe plan emotional, pentru ca te poate ajuta sa iti controlezi emotiile atunci cand te confrunti cu situatii dificile. Difuzeaza Turmeric pentru a inalta starea ta de spirit.
Turmericul are capacitatea de a sprijini metabolismul sanatos al glucozei si lipidelor. Adauga-l intr-un pahar cu apa si bea.
Nu-i asa ca este un ulei esential complex?

1  
1