Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Tiroida

2021-03-18 08:13:39


Pentru ca este un protocol care pe mine m-a ajutat foarte mult pentru sustinerea sanatatii glandei tiroide,vi-l recomand cu drag ❤

Pentru ca este un protocol care pe mine m-a ajutat foarte mult pentru sustinerea sanatatii glandei tiroide,vi-l recomand cu drag ❤ 

🌿Multe persoane sustin faptul ca aceste uleiurile esentiale au un impact pozitiv asupra sanatatii tiroidei,atat studiile cat si practica fiecaruia dintre noi arata ca au un efect mare asupra intregului organism. Pentru a echilibra glanda tiroida, incercati acest protocol cu uleiuri esentiale pure cu grad terapeutice.

✨Masaj direct pe proiectia tiroidianei- aplicati de 3-4 sau 5 ori pe zi urmatorul amestec de uleiuri esentiale:

Amestecati intr-un recipient de 10 ml 20 de picaturi din fiecare ulei esential mentionat mai jos si completati cu ulei purtator (ulei fractionat de cocos sau ulei extravirgin de masline) :
🔹Frankincense -20 picaturi
🔹Myrrh - 20 picaturi
🔹Lemongrass- 20 picaturi(sau 10 picaturi-in functie de sensibilitatea pielii)
🔹Lavander- 20 picaturi
🔹Peppermint- 20 picaturi(puteti incepe cu 10 doar,eu pun mai multe pt ca pielea mea e obisnuita)

✨Masaj local - folositi 4 pana la 8 picaturi de uleiuri esentiale de lemongrass si Myrrh (Smirna) sau Frankincense (Tamaie), aplicati prin masaj usor de mai multe ori pe zi pe punctele de reflexologie de pe picioare (baza degentului mare), pe zona tiroidiana (partea inferioara a gatului) si la inchieieturile mainilor.

✨Aditional, puneti doua picaturi de ulei de Frankincense (tamaie) pe cerul gurii de doua ori pe zi. Pentru dureri musculare o baie calda relaxanta cu uleiuri esentiale de Geranium(muscata), Lemongrass, Clove (cuisoare) si Myrrh(smirna). Pentru combaterea oboselii difuzati sau ingerati uleiuri esentiale de citrice.

✨✨✨Acest protocol cu uleiuri esentiale pentru sustinerea glandei tiroide trebuie insotit de o alimentatie sanatoasa, bogata in antioxidanti, acizi grasi, minerale si vitamine adica pachetul LifeLong Vitality Pack pe care l-am integrat in rutina zilnica.

3  
11