Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

TEA TREE

2020-05-11 07:30:13

Daca esti in cautarea unui ulei esential care sa te ajute la calmarea iritatiilor pielii sau la curatenia din casa, improspatarea rufelor, purificarea incaperilor... atunci Tea Tree este perfect pentru tine! Ce este Tea Tree ???

Este uleiul esential atat de cunoscut sub denumirea de Melaleuca. Este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are utilizari nelimitate.


Constituenii principali sunt: terpinen-4-ol, γ-terpinen


Frunzele arborelui de ceai au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. Aceștia striveau frunzele și inhalau uleiul pentru efecte benefice asupra respirației și aplicau frunzele direct pe piele pentru un efect răcoritor.


Uleiul esențial de Melaleuca este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare. Poate fi folosit pentru curățarea și purificarea pielii și a unghiilor și contribuie la menținerea unui ten sănătos, reducand aspectul petelor de pe piele. Acest lucru se datoreaza concentratiei ridicate de monoterpene alcool terpinen-4-ol, care a fost cercetat pe scară largă ca o soluție de actualitate pentru mai multe probleme de piele. Poti adauga 2 picaturi de Tea Tree in demachiantul tau facial sau in crema hidratanta pentru mentinerea tenului sanatos. Iar pentru iritarea ocazionala a pielii sau pete, aplicati o picatura de arbore de ceai direct pe piele.


De asemenea, este foarte util pentru scalp si pentru par. Poate fi adaugat la sampon si va ajuta la mentirea parului sanatos si curat. Aplicat pe unghii, le va mentine sanatoase.


Uleiul esențial de Melaleuca sprijină funcționarea adecvată a sistemului imunitar și poate fi utilizat, de asemenea, pe suprafețele din întreaga casă, pentru a le proteja împotriva agenților dăunători. Poti adauga cateva picaturi intr-un recipient pulverizator cu apa si va dezodoriza dar totodata va purifica suprafetele. Poti de asemenea sa il utilizezi pulverizat direct in adidasii utilizati pentru orele de sport.


Uleiul esențial de Melaleuca este utilizat frecvent pentru calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii, iar prin difuzare, contribuie la purificarea și împrospătarea aerului, nu uita asta - pentru ca este realmente un ulei unic :).