Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Somnul

2021-02-25 21:25:27


Utilizarea uleiurilor esentiale pentru a sprijini somnul, aduce beneficii multiple asupra organismului nostru.
➡️Iata cum le putem utiliza :

Utilizarea aromatica – Difuzati uleiurile esentiale la alegere, aplicati cateva picaturi pe haine sau pe asternuturi (perna, de exemplu) sau inhalati. Faceti asta inainte de culcare.

🙌💧Utilizarea topica – Combinati uleiurile cu tehnici de masaj relaxante, aplicati uleiurile pe frunte, in spatele gatului, pe umeri, sub nas si indeosebi pe talpi, utilizand un rollon pentru a fi mai usor. Aplicarea uleiurilor esentiale pe piept ajuta sistemul respirator.
Uleiurile esentiale se pot utiliza si adaugate in sare Epsom si apoi introduse in cada cu apa calda pentru o baie relaxanta. Sarea Epsom este o sursa excelenta de Magneziu ceea ce inseamna ca si ea sustine relaxarea.  

💊Utilizare interna - Exista suplimente si uleiuri esentiale care actioneaza pentru a reduce simptomele celor mai serioase probleme legate de incapacitatea de a avea somn odihnitor.

Astazi vorbim despre #Serenity este un amestec odihnitor, dulce, cald și calmant. 

Este amestecul care vă ajuta să obțineți un sentiment de liniște și care vă transpune aproape instant într-o stare de repaus deoarece ajută la calmarea minții și emoțiilor. Serenity liniștește simțurile și susține un somn odihnitor datorită aromei sale, obținută de doTERRA prin amestecarea într-o formulă unică a uleiurilor esențiale de Lavender, Cedarwood, Ho wood, Ylang-Ylang, Marjoram, Roman Chamomile, Vetiver, Vanilla, Hawaian Sandalwood. 

• Lavender (Levănțică) folosită pentru proprietățile sale calmante și sedative. Ajută la în stările de depresie și anxietate
• Marjoram (Maghiran) relaxează și calmează corpul și mintea, promovând sentimente de pace.
• RomanChamomile (Musșețel Roman), un ulei foarte blând, ajută la eliberarea tensiunii musculare, calmează nervii și emoțiile, având proprietăți relaxante.
• YlangYlang cu aromă sa îmbătătoare, care te face să te liniștești și să visezi la o noapte relaxantă de vară, aducând la suprafață sentimente ca iubirea de sine, încredere, bucurie și pace.
• HawaianSandalwood, un ulei esențial care are calități numeroase. Sedativ și calmant, el ajută la echilibrarea și armonizarea emoțiilor, precum și la eliberarea tensiunii nervoase.
• Vanilla, cu aromă dulce și calmantă.
• Vetiverul care are proprietăți de liniștire și echilibrare, folosit adeseori ca sedativ. Poate ajuta și în stările anxioase, de stres, îngrijorare și în plus,promovează un somn odihnitor
• Cedarwood (Cedru), un ulei esențial de conectare, profund și puternic folosit în cazuri de anxietate pentru calmare. Are efect sedativ.
• Howood, un ulei floral, lemnos și dulce al copacului chinezesc Cinnamomum Camfor, cu proprietăți asemănătoare ale uleiului de trandafir.

2