Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

SOC

2021-02-22 17:37:29


⁉️⁉️⁉️ Ce reprezinta SOC?
Symphony of the cells sau SOC reprezinta o colectie de 19 tehnici de aplicare a uleiurilor esentiale, bazata pe aproximativ 27 ani de studii si practica in utilizarea uleiurilor esentiale pure cu grad terapeutic.

Metodele de aplicare din colectia SOC  sunt simple si eficiente, create pentru a aduce armonie fizica, emotionala si spirituala pentru corp, minte si suflet. Fiecare din cele 19 tehnici se concentreaza pe un anumit sistem si/sau zona a corpului ce permite diminuarea cauzelor si simptomelor care stau la baza multor afectiuni si boli. 
                   Symphony of the cells este pe deplin aprobata de catre Consiliul National de Certificare pentru Mesaj Terapeutic din SUA.
🙌🙌🙌     Cum se efectueaza un SOC?
                    Aplicarile din cadrul SOC pot fi benefice pentru oricine, atat pentru copii, persoanele apropiate noua, clienti, prieteni, cat si noua insine. Desi este mult mai benefic ca pasii din cadrul celor 19 tehnici de aplicare a SOC sa fie efectuati de catre o alta persoana, la fel de bine ne putem aplica procedurile si singuri. De obicei, nu ne prea putem accesa intregul spate cu mainile, asa ca aplicam uleiurile pana unde putem ajunge. Se incepe cu partea de jos a spatelui, urcand cat de sus posibil, apoi plasam mainile peste umeri, cat mai jos pe coloana vertebrala si masam spatele pana spre baza craniului. Daca nu reusim sa ajungem in partea inferioara a spatelui, pur si simplu aplicam uleiul pe partea superioara si viceversa. Fiecare pas efectuat se finalizeaza prin aplicarea pe talpi a uleiului ramas in palme. Pentru intensificarea oricarei tehnici din cele 19, la final se poate aplica o compresa calda pe spate sau facem un dus fierbinte pentru intensificarea efectelor. Daca chiar nu reusim sa ne aplicam pasii din tehnica aleasa pe spate, atunci efectuam pasii respectivi pe talpi. 
 🤔🤔🤔       Cat de des si cat de mult?
                       In general, daca ne cunoastem cu un istoric al sanatatii relativ bun, atunci putem efectua o aplicare de 2 -3 ori pe luna. Pentru persoanele cu o afectiune actuala, o aplicare poate fi efectuata de 2-3 ori pe saptamana, in decurs de 1-2 saptamani, apoi se revine la recomandarea proactiva initiala. La fiecare aplicare este recomandat a se folosi intre 4-6 picaturi din fiecare ulei. In cazul copiilor mici, persoanele cu afectiuni cronice sau cu varsta peste 50 ani, incepem cu 1-2 picaturi din fiecare ulei si folosim intotdeauna ulei purtator.

                      SOC BASIC ( in general recomandat copiilor, insa merge foarte bine si la adulti). 
Afectiuni posibile:
☘️Anxietate
☘️Astm
☘️ Diaree
☘️ Congestie
☘️ Conjunctivita
☘️ Dureri de corp
☘️ Dureri de cap, de stomac, de urechi, in gat
☘️ Febra
☘️ Gripa
☘️ Raceala
☘️ Stres
☘️ Sprijin imunitar
☘️ Varsaturi

Pasul 1: Frankincense. (Se aplica pe umeri, apoi se miroase, iar ce ramane pe palme se aplica pe talpi).                                                     
Pasul 2: Melaleuca. (Se aplica pe toata suprafata spatelui cu miscari circulare pornind de la baza spatelui pana spre craniu, ce ramane in palme se aplica pe talpi.)
Pasul 3: Massage Blend (aromatouch) (se aplica pe toata suprafata spatelui la fel ca la pasul anterior, restul se aplica pe talpi.)
Pasul 4: Peppermint (se procedeaza la fel ca si la pasii anteriori.)