Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

SERENITY

2020-08-26 17:51:58

Calmul si o atitudine pozitiva sunt recomandate in orice ocazie ! 😊. Maine 27 august si poimaine 28 august, il gasiti la BOGO 🤩 Serenity Amestec de calmare, care ne invita sa renuntam la stres, anxietate si momentele in care ne simtim coplesiti .

Este un sprijin pentru cei care se lupta cu o minte hiperactiva si cu incapacitatea sau dificultatea de a se relaxa. Atunci cand ne simtim responsabili pentru altii, cand ne ingrijoram pentru toti si pentru cele mai marunte lucruri, Serenity ne vine in sprijin pentru a ne putea linisti mintea, diminuand agitatia.


🌠 Atunci cand ne indentificam cu frici si cu responsabilitati ce nu ne apartin, se creeaza o stare emotionala ce nu sprijina odihna, relaxarea, revigorarea. Cand ne lasam condusi de presiuni constante si percepem doar poveri si greutati in jurul nostru, suntem intr-o lupta permanenta de a tine pasul cu cerintele vietii. Acest amestec ne este ajutor in procesul propriu de a aborda cele mai profunde straturi ce stau la baza nelinistii, stresului si dezechilibrului.


🌠 Serenity ne incurajeaza sa ne reconectam in primul rand cu noi insine pentru a redescoperi pacea din interior, pentru ca mai apoi sa ne reconectam autentic si cu ceilalti.  Ne invita sa fim in contact cu noi insine, sa recunoastem cand suntem in afara echilibrului pentru a ne da timp sa ne aliniem. De asemenea, ne reaminteste ca nu suntem singuri, ca si altii sunt adesea prinsi in cicluri similare de dezechilibru si ne incurajeaza sa ne abordam atat pe noi cat si pe ceilalti cu rabdare, acceptare si compasiune. 

🌠 Serenity poate aduce un sentiment de liniste care permite spatiu pentru reflectie personala, pace si transformare.


BENEFICII SI APLICARE


⛅ameliorarea starilor ocazionale de nesomn si somn agitat: difuzeaza sau aplica diluat sub nas sau pe talpi

⛅ameliorarea starilor ocazionale de neliniste si agitatie: aplica diluat sub nas si pe spate sau difuzeaza

⛅ameliorarea starilor ocazionale de tensiune si modificari bruste ale dispozitiei:inhaleaza direct din palme sau difuzeaza pe parcursul zilei; aplica diluat pe ceafa sau pe piept 

⛅ingrijirea pielii: aplica topic diluat pe zona dorita

⛅ameliorarea starilor ocazionale de tensiune musculara: aplica topic diluat pe zona in nevoie

⛅parfum: aplica topic diluat pe zonele de pulsameliorarea starilor ocazionale de frica si nervozitate: aplica diluat pe ceafa sau difuzeaza

⛅ritualul de mers la culcare: pune cateva picaturi in sare epsom pe care le dizolvi in apa din cada sau aplica pe talpi pentru a te relaxa.


⛅ameliorarea starilor ocazionale de iritabilitate: difuzeaza sau aplica diluat sub nas si pe talpi



1