Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

SALUBELLE ȘI BALANCE

2020-05-01 13:39:44

Luna aceasta este despre noi, despre acel moment in care luam o mica pauza, chiar si de 5 min si avem grija de noi... fie prin exercitii de respiratie, fie printr-un jurnal, fie printr-o rutina de ingrijire a noastra... Acum poti avea in casa ta unul dintre blendurile cele mai faine de la doTERRA ..

 ..... Salubelle - GRATUIT la orice comanda de minim 200 pv 


Folosește Salubelle atât dimineața, cât și seara, pentru a contribui la hrănirea pielii și la reducerea aspectului ridurilor, liniilor fine și petelor. Acest amestec exclusiv de uleiuri esențiale puternice și regeneratoare va conferi tenului tău o strălucire sănătoasă, astfel încât vei arăta și te vei simți mai încrezătoare. Integrează amestecul de uleiuri esențiale Salubelle în rutina ta de îngrijire a tenului și vei fi surprins(ă) de rezultate!


Contine ulei esential de tamaie, santal hawaian, mir, lavanda, helicrysium si rose, toate cunoscute pentru proprietatiile lor de regenerare si ajutor pentru piele. 


Iar pentru cei care aveti cont doTERRA, primiti gratuit si 5 ml de Balance la o comanda de minim 125 pv prin LRP.  Aroma caldă lemnoasă a amestecului doTERRA Balance creează o senzație de calm și bunăstare. Acest amestec perfect de Molid, Lemn de Ho, Tămâie, Mușețel albastru marocan, Mușețel roman și Ulei de cocos fracționat oferă o aromă ispititoare, care favorizează liniștea și relaxarea. Uleiul esențial de Molid, prezent în doTERRA Balance, era utilizat de nativii americani în scopuri curative și spirituale și continuă să fie utilizat și azi pentru a oferi armonie minții și trupului. Uleiurile de Lemn de Ho, Mușețel albastru marocan și Mușețel german pot ameliora senzațiile de anxietate, iar uleiul de Tămâie sprijină echilibrul emoțional. Prin urmare, o comanda de 200 pv iti aduce: 


Salubelle


5 ml Balance 


Puncte de loialitate - intre 20 si 60, in functie de procentul LRP la care ai ajuns. 


Vrei mai multe detalii, astept mesajul tau :*

1