Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

ROMAN CHAMOMILE

2020-04-22 08:10:40

Roman Chamomile, dincolo de minunatul parfum, are puternice beneficii ....

Ca si constituenti chimici principali, natura l-a inzestrat cu angelat de 4-metilamil, angelat de izobutil, tiglat de izoamil... asta ca sa intelegem ca totul este chimia naturii cand ne raportam la uleiurile esentiale doTerra.


Planta a fost supranumită „medicul plantelor”, deoarece are efecte pozitive asupra plantelor care cresc în apropierea sa... si este utilizata din cele mai vechi timpuri. 


În antichitate, romanii foloseau acest ulei pentru a le da curaj în bătălie... iar in prezent, cercetatorii au muncit din greu, iar intr-un studiu recent publicat au fost evidentiate efectele utilizarii aromatice a uleiului esential de musetel roman in raport cu sanatatea emotionala si psihologica, mai ales daca ne raportam la tristete. 


Evenimentele emotionale si psihologice neplacute sunt adesea insotite de activitate redusa a hipocampusului, o componenta majora a creierului uman. Iar analizele cantitative ale nivelului proteinelor cerebrale au evidentiat ca functia mitocondriala si expresia proteinelor au crescut dupa expunerea la compusii aromatici volatili continuti in uleiul esential de musetel. 


Aceste descoperiri sugereaza ca aromaterapia cu uleiul esential doTerra Roman Chamomile pot avea potentialul de a stimula starea de spirit si de a promova sentimente de fericire. Cercetarile suplimentare si studiile clinice urmatoare vor face cu siguranta si mai multa lumina in ceea ce priveste utilizarea uleiului esential de Musetel in domeniiile Neurologie si Psicologie .

2