Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Recomandare

2020-09-13 14:13:18

Vine școala, bine-mi pare, am uleiu-n buzunare! Da, da, începe școala și eu voi fi prezentă 🤓. Pentru cine nu mă cunoaște, sunt o fericita învățătoare a 19 îngerași. În câteva zile, ne întoarcem la școală după jumătate de an în care am fost despărțiți de circumstanțe exterioare.

Statul acasă ne-a obosit, dar nici venitul la școală nu prea ne încântă în condițiile actuale. Însă noi suntem români și avem multe vorbe care ne alină în momentele dificile. Una din ele e să faci Rai din ce ai, iar eu am uleiuri esențiale 😇❤️.


Igiena mâinilor nu s-a inventat de azi, de ieri, ține de curățenia trupească. Învățăm să ne spălăm pe mâini de la vârsta de 1-2 ani. Apa și săpunul au fost dintotdeauna sfinte, numai să le ai (da, sunt și oameni care nu au...). Curățarea mâinilor ar trebui să fie un obicei normal, nicidecum să devină o obsesie. Mai ales când folosești dezinfectanți toxici, chimici care atacă și usucă pielea. La copii e și mai important. Ei sunt mai sensibili și e indicat să le punem la dispoziție o soluție de curățare cât mai blândă. Așa mi-a venit mie ideea de cadouri pentru prima zi de școală. Poate nu e tocmai un cadou ideal, dar în situația actuală, cred că e unul foarte util. Un mare plus e că miros extraordinar de frumos și copiii pot inhala din palme ❤️


Ingrediente: 


1 litru de alcool 95%


250 ml apă plată


250 ml gel aloe vera (later edit, mulțumesc pentru recomandare! 


2 linguri bicarbonat de sodiu


50-60 picaturi ulei esențial (on guard, melaleuca, purify, cuișoare, lămâie, etc)


Într-un recipient de sticlă se pune bicarbonatul, se adaugă picăturile de ulei esențial, apoi alcoolul, gelul și apa. Se lasă la macerat aproximativ 2 săptămâni. 


Fă rai din ce ai! Revolta, supărările, nervii nu-și au locul printre copii. Calmul, liniștea și iubirea să fie în noi și în voi toți! 🙏🏻

2