Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Noutate

2021-04-23 11:29:09

Dragii noștri,🤗Avem o veste foarte interesantă pentru voi: de luni, 26 aprilie 2021, lansăm noua și îmbunătățita variantă de Pastă de dinți cu efect de albire,

dōTERRA On Guard™.* 

Orice comandă plasată începând cu această dată va primi această versiune nouă și îmbunătățită a produsului.

Inițial, am planificat să lansăm acest produs în cadrul evenimentului dōTERRA Europe Connection ”Stronger Together”, însă, datorită cererii crescute pentru produsele noastre On Guard și a stocului curent, am decis să lansăm acest produs mai devreme! De reținut, unii dintre clienții voștri pot primi noul produs de săptămâna aceasta. Am vrut să ne asigurăm că nu există întârzieri atunci când clienții își primesc comenzile, doar pentru a aștepta refacerea stocului cu varianta anterioară de Pastă de dinți.

 *Această lansare nu include încă și mostrele de Pastă de dinți cu efect de albire, dōTERRA On Guard ™. Vă vom ține la curent când acestea vor fi disponibile în noua formulă și noul ambalaj.

Ca urmare a acestor schimbări, actualizăm în prezent paginile noastre de internet, imaginile și literatura de specialitate, pentru a găzdui lansarea noului produs, dar având în vedere amploarea seriei de materiale disponibile, această actualizare va avea loc în timp.

Săptămâna viitoare va fi trimis un e-mail tuturor membrilor din Europa, pentru a anunța lansarea acestui produs uimitor.

Sperăm că sunteți bucuroși de aflarea acestei vești. 😊