Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

NEROLI

2020-04-30 08:24:58

Uleiul esențial Neroli este obținut din florile portocalului amar. De fapt .....

 ..... există trei uleiuri obținute din acest arbore – Wild Orange este obținut din coaja portocalei, cel de Petitgrain din frunze și ramuri iar Neroli din floare.


S-au efectuat numeroase studii privind aroma uleiului esențial Neroli. Cercetările au indicat faptul că Neroli favorizează relaxarea, binedispune și sprijină bunăstarea generală. Local, Neroli poate fi utilizat pentru a calma pielea și a reduce aspectul petelor.


Constituenți principali sunt: linalol, acetat de linalil, limonen.


Hai sa intelegem mai bine... chimia din spatele acestui ulei esential: acel linalool si acetat de linalil sunt compusi chimici naturali din Neroli, ceea ce il face bogat in monoterpene, cunoscute pentru proprietatile lor calmante si de curatare. Studiile efectuate au evidentiat ca in special linaloo poate avea o aroma relaxanta, iar aromele florale dulci s-au dovedit ca ele contribuie la creearea unui sentiment de calm, aceasta trasatura speciala fiind motivul pentru care Neroli a fost unul din uleiurile esentiale alese pentru a face parte din renumitul amestec Adaptiv de la doTerra.


Puteti aplica Neroli:

- pentru un masaj linistitor dupa o zi lunga de activitati

- pentru a te bucura de aroma inaltatoare, pe punctele de puls

- pentru a te bucura de el combinandu-l cu alte uleiuri cu care actioneaza in sinergie, precum ar fi: Lavender, Rose, Roman Chamomile - in ritualul tau zilnic de ingrijire a pielii

- pentru o experienta relaxanta, combinandu-l cu Lavender, Ylang Ylang sau Marjoram.


Ce anume ai invatat nou din aceasta postare?


2