Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MĂRTURIE

2020-11-29 16:24:50

“Revin cu o mărturie SOC !!!! De ce? Pentru că am experimentat o altă procedură, care m-a lăsat profund impresionată! De vineri seară zic soțului, să nu uităm să ne facem o procedură SOC sâmbătă, fiind o zi mai liberă, fără mers la muncă, fără stres prea mare!

Ok, mă uit cam ce ar merge, ținând cont de problemele noastre osteo articulare, (bineînțeles că oricare procedeu e foarte bun, dar accentuăm mai mult acum, cele de care corpul nostru are nevoie mai urgentă) și aleg CHI! Sincer, nu știu ce înseamnă CHI dar, văzând pentru ce e indicat, adică pentru sistemul, musculo, scheletal, nervos, cardiovascular, imunitar și respirator, am pregătit sticluțele de uleiuri esențiale DoTerra! Cum nu le am mereu pe toate cele indicate, (mereu dăruiesc din ele celor dragi), caut cu ce se pot înlocui și treaba e rezolvată! Gama largă  de afecțiuni pentru care e bun acest SOC CHI, mi-a dat încredințarea că e bun pentru noi, care avem dureri destul de mari! Enumăr câteva, pe care le putem punem în dreptul nostru: articulații, artrită, dureri/spate, hernie de disc, migrene, neuropatie, sciatică, scolioză, sindromul picioarelor neliniștite, slăbiciunile musculară, tendinită. Primul e soțul, eu, cu cartea Simfonia celulelor la vedere și uleiurile pregătite, aplic Frankincense pe umeri, gât,  ceafă, cate 5-6 picături, masez ușor,  îi dau să inspire din palmă și apoi aplic pe tălpile picioarelor! Urmează Lavanda, pentru că nu am Neroli, tot 5-6💧, masez coloana de la bază spre gât, în mod circular, apoi dau pe tălpile picioarelor! Urmează uleiul purtător, aplic pe coloană ca să ajut uleiurile esențiale să se absoarbă! La fel ca Frank și Lavanda, aplic în mod circular bineînțeles, tot câte 5-6💧 picături, (noi, fiind deja învățați cu masajul uleiurilor, am progresat de la 2-3💧,la 5-6💧, noi nu avem sensibilitate la ele!) Din Aroma touch, (nu am Cypres), Lemongrass, Copaiba, (am înlocuit Blue Tansy), Siberian Fir, Myrrh, care înlocuiește Helichrysum, Copaiba, Wintergreen și ultimul Pepermint, toate aplicate circular, de la baza coloanei, până sus la ceafă! La sfârșit, am umezit spatele și când s-a îmbrăcat, am pus o pernă electrică la spate. Căldura și umezeala amplifică efectul uleiurilor! 

   Bineînțeles am urmat eu, știți vorba aia din români "stai ca mielul?" 😂, așa stăm la masajele astea SOC! Aceleași proceduri și pentru mine, apoi, după câteva  zeci de minute, la somn! Nu știu cum să vă spun, e o senzație nemaipomenită, după atâtea uleiuri, atâtea mirosuri, unul mai plăcut si mai benefic ca altul! Starea de bine și relaxare, am simțit-o imediat dar, a doua zi dimineață, m-am trezit pe la ora șapte și mi-am dat seama că nu m-am trezit noaptea deloc! E prima oară când, după mult, mult timp, dorm fără trezire până dimineața! Eu, cum am probleme și dureri mari din cauza coloanei care este operată de 19 ani, a  protezelor de șold, (stânga trebuie înlocuită pentru că mi-a făcut mari daune în jur, mi-a rupt 3 tendoane, psoas, gluteul mic și mijlociu, ramânând după operația de acum aproape 8 ani, cu un deficit motor) nu am mai dormit bine, aveam un somn superficial, nu unul recuperator! Faptul că am putut dormi toată noaptea, m-a surprins plăcut! 

   Corpul meu a suferit multe traume și asta nu a ținut de voința mea (nu ne alegem unde și când ne naștem, în ce familie și împrejurări trăim) suferințele, neajunsurile, lasă amprente uneori ireversibile asupra noastră! Tocmai de aceea am ales Uleiurile esențiale Doterra, să încerc să remediez sau să îmbunătățesc ce este stricat fizic și emoțional! Și, DA, funcționează! Poate nu e vindecare completă, dar viața noastră a căpătat o lumină aparte de când cu DoTerra! Iubesc  uleiurile esențiale Doterra, vă provoc, măcar o dată în viață încercați procedurile SOC, eu zic zâmbind că e suficient o dată, pentru că nu veți mai renunța la ele! Mulțumesc lui Dumnezeu că ne dă oportunitatea să cunoaștem frumosul și binele prin aceste uleiuri esențiale non invazive, care ne aduc un zâmbet pe buze și un strop de fericire pe chip! Îmi cer scuze pentru povestirea prea lungă, dar, ca să înțelegeți toate binecuvântările legate de SOC, trebuia să dezvolt cumva subiectul! Iubiți și profitați de aceste minuni ale Terrei, uleiurile esențiale DoTerra! Fiți binecuvântați cu toții!”