Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MĂRTURIE

2020-11-04 21:13:54

Trebuie să vă povestesc despre durerea asta cruntă pe care am experimentat-o în weekend. 😢

Trebuie să vă povestesc despre durerea asta cruntă pe care am experimentat-o în weekend. 😢

Sâmbătă am avut câteva scanări(zyto), nu mi-am dat seama că vreo 4-5 ore am stat în poziție nu prea comodă, apoi m-am dus la restaurant și am stat în terasă unde era foarte frig, parcă am simțit, dar nu mi-am imaginat ce va urma. Ajung acasă și precum vorba "vine noaptea, vine moartea", cam așa m-am perpelit. Toată partea stângă a spatelui din rădăcina capului până jos la lombar, o simțeam ca și cum mă sfârteca la fiecare mișcare. 

Și fiind oricum nu puteam să dorm deloc, am început să aplic pe cât posibil, în zonele care ajungeam din gama deep blue inițial, dar fără efect prea mare. Apoi am făcut un roll, cu tot ce am știut că are efect calmant și antiinflamator. Parcă, parcă, așa îmbălsămată, cum zice al meu soț 😋 am reușit să dorm într-un final. Duminică dimineață, cum deschid ochii, dau de aceleași simptome, o iau iar cu aplicatul și mă apuc să caut mai bine, ce mi-ar putea aduce alinarea. Nu mă gandeam decât că luni am atelier și trebuie să fiu aptă și funcțională. 🤓

Și bineînțeles, că mi se aprinde beculețul, cum de nu m-am gândit mai devreme?! : copaiba intern❗ Eu am capsule, așa că super rapid înghit una și continui să caut ce ar mai merge intern, că masaj nu prea avea cine să imi facă, duminică fiind. Și descopăr "morphine bomb". Repede imi prepar capsula cu uleiurile recomandate și aștept efectul. 


Nu exagerez, intr-o oră eram altă persoană, deja faceam chestii prin casă. Așa că peste câteva ore, mai repet figura să fiu sigură că nu revine durerea o dată cu noaptea. Și nu, nu a mai revenit. A treia oară, aproape de ora somnului le-am înghițit încă o dată, fără să mai am nici o durere, doar pentru siguranță. 


Luni am fost ca nouă. 💁‍♀️

Durere cruntă care altădată mă imobiliza cu zilele, astăzi calmată în maxim 24 de ore, cu minuni esențiale. Cum să nu vrei să le ai pe toate?! 🙏💜