Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MARTURIE

2020-08-02 13:08:34

Ultima perioadă a venit pentru mine cu provocări mai mari la serviciu. Multe obiective de atins într-un termen scurt, ziua tot de 24 de ore așa că stresul și oboseala și-au lăsat amprentele.

În ziua despre care o să vă povestesc trebuia să particip la o ședință online cu o persoană foarte ocupată și pe care o așteptam de 2 săptămâni să fie disponibilă.

La 7:30 am vrut sa încep să mă pregătesc dar am avut o surpriză deosebită când am vrut să mă dau jos din pat. Nu reușeam să stau în picioare. Aveam stări puternice de amețeală, greață și senzație de vomă. Simțeam că pic în gol și o senzație ciudată pe care nu știu cum să o explic la nivelul capului...parcă circuite încinse la nivelul creierului.

M-am pus înapoi în pat crezând că va trece dar pe măsură ce trecea timpul tot mai rău mi se făcea. Pot face diferența între o stare de rău ușoară sau severă. A fost horror. Pentru că nu a trecut nici după o jumătate de oră, am forțat puțin nota și am început să mă pregătesc, fie pentru ședință fie pentru spital. Eu am un fix...când simt că mi-e rău, suficient cât să iau în calcul mersul la camera de gardă, primul lucru pe care îl fac este să intru în duș ca în cazul în care lucrurile o iau razna să mă ia salvarea primenită 😄.

Așadar am făcut un duș dar susținută de mâini de soțul meu care încerca să mă țină de vorbă să nu leșin.

La 9:00 încă pluteam și starea era din ce în ce mai nasoală. Bineînțeles că amândoi ne-am gândit la “covind” și a urmat un șir de întrebări de-ale soțului legate de simptomele „covindului”.

Cu inspirația de moment și pe baza a ceea ce știam despre prețioasele mele uleiuri (apropo...ajută mult să ne cunoaștem uleiurile pentru că uneori nu ai timp sau stare să îi întrebi pe alții!) l-am rugat să îmi aplice câteva atât pentru simptomele nasoale care mă țintuiau la pat cât și pentru un eventual „covind” . Mi-a aplicat pe coloană, în straturi 1 frankincense, 1 oregano, 1 onguard, 1 peppermit, 1 turmeric (și repetat la 20 min), pe tălpi 2 balance, pe umeri 1 console și 2 frankincense, pe piept 1 bergamot, 1 spearmint, pe abdomen, zona ficatului și rinichilor 1 zengest, 1 grapefruit, 1 ginger și intern 1 zengest softgels. Disperarea era mare că la 10 începea faimoasa ședință. După ce am aplicat uleiurile într-o jumătate de oră eram fresh! La 9:30 eram pe picioarele mele, fără cea mai mică senzație de rău, pregătită de ședința online la care am turuit în continuu și am și rămas cu o energie deosebită toată ziua.

După mai bine de un an și jumătate de când nu mai folosesc alopate ci doar uleiurile și după ce m-am convins cât de miraculoase sunt, tot rămân surprinsă când trăiesc astfel de experiențe. Cum se poate trece de la o stare din preajma tărâmului veșnic la o super energie pentru o zi întreagă în jumătate de oră?!! Dau „save” în mintea mea la toate aceste experiențe pentru momentele în care voi întâlni sceptici și-mi vor spune că remediile naturale sunt povești...

O zi minunată tuturor, cu descoperiri aromate!😇

PS: nu știu exact ce-o fo’, dar sigur n-o fo’ „covind”

2