Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Mărturie ....

2020-05-23 09:49:51

“Bună tuturor !!! Astăzi am ales să vă povestesc și eu una din experiențele/reușitele mamei mele, referindu-mă la produsele din imagine.

Deoarece mama a intrat la menopauză când era de vârsta mea, imi amintesc în detaliu cei 10 ani în care s-a chinuit cu bufeurile, insomniile și toate cele ce vin la pachet o dată cu instalarea menopauzei.😔 

În primăvară, după reușita cu nodulii tiroidieni, am decis că cel mai bun cadou de 8 martie ar putea fi women's health kit. Deși este sensibilă la mirosuri si nu ii place nici să înghită pastile, se pare că am avut noroc, căci uleiurile pentru ea au făcut minuni din prima, așa că folosește tot ce ii duc cu sfințenie.☺

Amintesc, ca o mică paranteză, că acum aprox. 9-10 ani, mama a suferit un accindent, o cazatură pe scări, ce i-a provocat fisuri la 2 vertebre. Astfel a fost nevoită să stea 3 luni in pat, intr-un corset, 😥 trecând la milimetru pe lângă riscul de a nu mai putea merge niciodată.  Evident că în urma recuperării, a rămas cu dureri de mijloc și de vreo 2 ani acuza și de șold.  Ce vreau să vă spun, că în urma acestui tratament cu #bonenutrient, durerile au dispărut total. 💃  Mi-a spus că si-a dat seama că nu o mai doare soldul cam la 2 săptămâni după ce a început să le ia. Pentru mine a însemnat foarte mult, deoarece mama este o persoană activă, iar lipsa mișcării ar fi greu de tolerat pt ea.

Sunt convinsă că și #clarycalm a avut rolul lui în reechilibrarea hormonală, și eu sper să venim cu rezultate concrete, după ce va repeta analizele hormonale. Dar asta o să fie subiectul unei alte mărturii, despre tiroidita autoimună.


#bonenutrient este un complex nutritiv pentru oase ce asigură un nivel optim de vitamine și minerale intr-o formă biodisponibilă, cu rol esențial pentru dezvoltarea și menținerea masei și densității osoase, ce previne pierderea de calciu și demineralizarea osoasă ce apare o dată cu vârsta sau nutriția deficitară.

✔Asigură 100%din cantitatea zilnică recomandată de calciu și magneziu. 

Susține menținerea sănătății oaselor pe durata vieții femeii (și nu numai). 

✔Conține vit.D2 și D3 pentru a ajuta oasele să integreze calciul și pentru modularea secretiei hormonale si a funcției imunitare. 

✔Vit. C pentru stabilirea colagenului și sintetizarea neurotransmițătorilor și carnitinei

✔Biotina ce ajută la metabolizarea acizilor grași

✔Zinc, un component important cu rol in comunicarea celulară

✔Cupru ce are rol in reducerea radicalilor liberi

✔Mangan(din fermenți) pentru enzime

✔Bor(din fermenți) ce are un rol important in scaderea pierderilor de calciul și demineralizarea osoasă, plus echilibru hormonal și activarea vitaminei D

Formulă patentată, cu nutrienți de înaltă calitate, în formă naturală, pentru sănătatea oaselor. 


#clarycalm un blend de uleiuri esențiale, extrem de benefic in zilele delicate ale lunii, ce asigură un efect calmant și liniștitor pe plan fizic, favorizînd și echilibrul emoțional. Este adevărat, scopul sau principal este acela de a echilibra secretiile hormonale, în special cele estrogenice (de a le crește sau de a le reduce, după cum organismul are nevoie). Conține fitoestrogeni – compusi care se regasesc in plante și care sunt asemanatori chimic cu estrogenii produsi de corpul uman.

✔Alină/elimină disconfortul fizic dinaintea si din timpul zilelor delicate.

✔Echilibrează simptomele tipice ale menopauzei.

✔Eficient pe tot timpul lunii, în plan emoțional, pentru ameliorarea schimbărilor de dispoziție.

Conține ulei esențial de: salvie, lavandă, bergamot, musetel roman, cedru, ylang-ylang, mușcată, fenicul,semințe de morcov, palmarosa și vitex.

💦 CLARY SAGE: ajută la ușurarea tensiunii musculare, ridicarea dispoziției, echilibrarea hormonilor

💦LAVANDA: calmeaza, ofera sprijin in echilibrarea hormonala

💦 BERGAMOTA: ridica dispozitia si starea de spirit, ajuta la usurarea tensiunii musculare

💦 MUSETEL ROMAN: esterii din musetelul roman relaxeaza si elibereaza tensiunile musculare

💦 CEDARWOOD (CEDRU): ofera sprijin in atingerea unor nivele normale, echilibrate a hormonilor

💦 YLANG-YLANG: un ulei fitoestrogenic, ajuta la eliminarea stresului

💦 GERANIUM: ajuta echilibrarea sistemului endocrin, calmeaza, este un alt ulei fitoestrogenic

💦 FENICUL: compusul transanetol sustine productia de estrogen si stimuleaza lactatia

💦 SEMINTE DE MORCOVI: sprijina functionarea endocrina sanatoasa

💦 PALMAROSA: linisteste corpul, sprijina echilibrarea tiroidei

💦 VITEX: este considerat bio-identic cu estrogenul, este anti-spasmodic

2