Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MĂRTURIE

2020-05-01 09:40:07

Din această mărturie puteți extrage beneficiile DoTerra .....

“Am pășit în lumea uleiurilor esențiale în urmă cu 6 luni. Auzisem despre doterra de acum 2 ani dar am fost destul de sceptică iar când am văzut prețul am mai făcut un pas înapoi ☹️☹️.

Anul trecut în noiembrie m-am hotărât și mi-am achiziționat kitul home essentials, a fost cea mai bună alegere 🤩🤩🤩. De atunci vă pot mărturisi că nu am mai făcut cumpărături la farmacie, din păcate lăsăm foarte mulți bani acolo și nici nu eram conștientă de efectele adverse 😥😥😥😣😣😣.

Prima reușită a fost reglarea tranzitului intestinal al fetiței mele de 6 ani. Ajunsese să aibă scaun la câteva zile, ceea ce nu era deloc ok. I am preparat un rollon cu zengest și ulei de cocos, după câteva aplicări pe burtică și masat în sensul acelor de ceasornic am rezolvat problema. Tot zengestul e ajutorul meu în cazul crizelor biliare, câteva picături și sunt ca și nouă 🤩🤩🤩. 

În ianuarie mă trezesc cu o durere insuportabilă de gât, nici nu puteam înghiți. Am pus în 50 gr miere de albine doar 5 picături de on guard și 5 picături de tămâie, apoi am stors jumătate de lămâie și am luat câte o lingură la interval de câteva ore, în 2 zile durerea a dispărut.

Fetița mea s-a confruntat cu paraziți intestinali, nu m-am panicat pentru că știam că am minunatele uleiuri, am pregătit un rollon cu onguard, melaleuca, oregano și zengest și a mai luat onguard biluțe. După 7 zile am făcut analizele pentru a mă asigura că este ok, rezultatul a fost cel așteptat, absența oxiorilor.

Nu mai vorbim despre ajutorul din perioada rece,  difuzam seara altenativ  onguard, air, lemon, eucalipt.

De 6 ani am descoperit că sunt alergică la ambrozie, praf și polen, cei ce se confruntă cu acestă rinită știu cu siguranță cât de gravă este această afecțiune. Din fericire anul acesta stau fără grijă, am început deja să iau capsulele triease și am observat că pot sta afară fără să strănut din 5 în 5 minute 🤩🤩🤩

În ianuarie a fost oferta cu minus 10% la capsulele smart&sassy și am zis să le încerc și eu (de când mă știu am o problemă cu greutatea corporală 😥😥😥), am luat câte o capsulă pe zi și am început să nu mai ronțăi toată ziua, îmi taie pofta de mâncare, îmi dau energie și o stare de spirit bună, dar cel mai îmbucurător a fost momentul în care m-am cântărit și am văzut că pierdusem 3kg fără niciun efort ❤️❤️❤️. 

Sunt extrem de fericită că am descoperit această lume minunata și vreau să-ți mulțumesc din suflet Andreea Ioana că mi-ai călăuzit pașii către aceste minunății ale naturii.”

2