Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Mărturie

2021-02-11 06:40:11

Luna aceasta mi-am comandat💚 coriander 💚 pt ca imi lipsea din protocolul SOC(Symphony of the Cells) digestiv, dar m-am tot intrebat la ce as putea sa-l mai folosesc,asa ca am inceput cautarile....

l-am incercat in salata alaturi de celeryseed, iese delicioasa, nici nu este nevoie de sare sau l-am folosit pe o discheta pt demachiere impreuna cu melaleuca (tea tree) sau niaouli si ulei organic de jojoba, curata foarte bine fata, ii da luminozitate sau pt sot,l-am folosit intr-o capsula vegetala impreuna  frankincense, lemongrass , turmeric, cinnamon,  pt ai scadea nivelul colesterolului…

💚Coriandrul🌿 (Coriandrum sativum) este  o plantă medicinală anuală cu frunze mici, verzi, sub formă de pană , ce produce flori de culoare roz deschis sau alb, care înfloresc în ciorchini, poate să atingă 50 -100cm înălțime,este foarte aromata, iar din distilarea cu abur a semintelor lui se  extrage uleiul esential de #coriander, iar din frunze se extrage uleiul esential de #cilantro.
💚Constituenți principali:Linalool, α-pinen, γ-terpinen, camfor
💚Proprietati principale: analgezic, antifungic, antioxidant, antireumatic, anti-inflamator, stimulent cardiac, digestiv, sedativ, antibacterian,carminativ.
💚Se foloseste aromatic, topic si intern.
💚Actioneaza in sinergie cu: Ginger, Clove, Neroli, Peppermint, Bergamot, Cinnamon, Clary Sage, Cypress, Ginger, Sandalwood.
💚Beneficii si aplicare:
🌿-balonare, greata, dispepsie, flatulenta, spasme digestive: maseaza abdomenul cu cateva picaturi de ulei esential diluate sau adaugati o picătură în 125 ml de lichid sau intr-o capsula vegetala.
🌿-in caz de glicemie ridicata sau diabet: combina cu ulei esential de #cinnamon (scortisoara) si ia intern in capsule vegetale in timpul mesei
🌿-mancarimi si eruptii cutanate: aplica diluat pe zona cu probleme
dureri articulare, dureri musculare: aplica diluat pe zona dureroasa in combinatie cu amestecul Deep Blue
🌿-neuropatie: ia intern in capsule vegetale
🌿-apetit scazut: ia intern in capsule vegetale si inhaleaza din palmele facute caus
🌿-intoxicatie alimentara si diaree: ia intern in capsule vegetale si aplica diluat pe abdomen
🌿-epuizare si lipsa de energie: inhaleaza din palmele facute caus si aplica pe talpi
🌿-piele grasa: aplica diluat in ulei de jojoba pentru redarea elasticitatii pielii
🌿- pentru echilibru emotional, utilizati aromatic si topic.
💚Precautii
A se dilua înainte de folosire. Folosiți o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evita contactul cu ochii, urechea interna, interiorul nasului – daca patrunde accidental, dilueaza cu ulei vegetal.