Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MĂRTURIE

2021-02-03 19:38:15

Pentru că mărturiile nu se fac doar pentru a primi o recompensă, ci pentru a încuraja și motiva alte persoane care le citesc să folosească cu încredere uleiurile esențiale DoTerra, vă expun mai jos o altă reușită de-a mea în lumea “inspirațională“!


   Da, sunt încântată să vă mărturisesc despre ele, uleiurile esențiale DoTerra, pentru că îmi oferă surprize mereu! De vreo 35 de ani mă confrunt cu o sinuzită rebelă, care, când îi e lumea mai dragă, atunci "mă pălește" cu o infecție...Joia trecută, am simțit o sensibilitate în partea dreaptă a feței, sub ochi și la dinți. Când pășeam, parcă aveam o greutate ce sălta la fiecare mișcare! Apoi, am simțit o presiune în urechea dreaptă, (și ea a suferit, după un vaccin antigripal de acum aproximativ doi ani, câteva otite la fel de rebele!) care m-a alertat! Asta îmi mai lipsea, îmi zic! Mă așteaptă o intervenție chirurgicală grea luna asta și trebuie sa fiu bine! Repede, caut protocol pentru sinuzită, îmi pregătesc un rollon cu:
10💧oregano, 
15💧on_guard,
15💧rozmarin, 
15💧melaleuca, 
15💧tămâie, 
15💧lamâie, apoi, capsulele vegetale, la îndemână! Tot la patru ore am luat intern câte două picături din fiecare ulei menționat, adică oregano, on guard, rozmarin, melaleuca, tămâie, și lămâie! Am difuzat pe lângă acestea, pepermint, eucalipt, basil, thyme, alternându-le după starea inimii...Vineri, toată ziua și noaptea bineînțeles, (m-am trezit să le iau!) aproximativ la 4 ore, iar de sâmbătă doar ziua, la intervalul descris! Deja, duminică nu mai simțeam deranjul acela în sinusuri, nu mă mai supăra secrețiile care începuseră joi seara, aproape că nu mai existau! Asta, pentru că nu am lăsat infecția să prolifereze! Și încă ceva! Nu am renunțat la LLV-uri, le-am luat de două ori pe zi câte 2 capsule din fiecare recipient, plus Bone nutrient, două pe zi, Terazyme 3 pe zi, înainte de mâncare, Slim sassy, 3/zi înainte de masă! Plus, foarte important, hidratarea! Sucuri verzi în diferite combinații, ceaiuri verzi, apa cu lămâie care este un ritual zilnic, mâncare sănătoasă, multe legume și fructe, semințe, nuci! 
Acum, după nici o săptămână, sunt încântată că nu am recurs la antibiotic, care era principalul tratament în astfel de cazuri! Este o mare realizare! Încă iau preventiv bomba pentru sinusuri, FLOOM cum o știe majoritatea, ca să fiu sigură că nu va recidiva! Vreau și sper ca să fie eradicată această predispoziție a mea de a face la orice vânt mai puternic sau la curenții de aer din încăperile cu fereste deschise, sinuzite și otite repetate! Așa cum am scăpat și de bronșita astmatiformă (cu Uleiurile esențiale DoTerra) de acum doi ani, când eram mereu prin spitale la urgență, (cu oxigen, nebulizator, cortizon), așa sper și cred că voi rezolva și cu aceste infecții! 
Ce am înțeles eu, dragilor, e că în corp se întâmplă niște schimbări în bine! Odată cu schimbarea alimentației, suplimentarea cu nutrienți si vitamine DoTerra, folosirea uleiurilor în combinații special alese, difuzat nonstop și bineînțeles topic sau intern după necesități, este eliminată toxicitatea și curățat corpul de resturi nocive! Am înțeles că aceste inflamații ale sinusurilor și nu numai, durerile articulare, insomniile, balonările după fiecare masă, au fost "alimentate" de mâncarea nesănătoasă, de lipsa hidratării corecte! Mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că El ne deschide drumuri noi prin oameni frumoși și dedicați! Noi,  trebuie doar să ascultăm vocea interioară care spune stop, și să alegem calea corectă și benefică trupului si sufletului nostru! Mulțumesc Familia DoTerra bySilvia Malik, o adevărată familie în care găsești iubirea de oameni și de frumos! Fiți binecuvântați cu toții și ...inspirație, că este nevoie de ea oricând!
❤DoTerra❤