Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MĂRTURIE

2021-01-21 05:35:16

După cum deja ați observat în mărturile mele, multe dintre rezultalele minunate pe care le avem cu produsele doTerra au legătură cu alergiile.De această dată vreau doar să vă prezint un produs minunat care ne-a ajutat cel mai mult în ultima situație cu care ne-am confruntat.



Oare cum rezolvați voi iritațile alergice, dematitele atopice sau de contact, eczemele?

Noi folosim de obicei rollurile pe care le avem la îndemână și cam în această ordine lavanda, melaleuca, frankincense, rose, Correctx, salubelle.
Dar de data aceasta mezinul familiei avea o iritație atât in jurul guriței de la fructele pe care insista sa le mănânce singur cât și pe ceafă. Datorită plimbărilor pe afară iritația de pe față s-a accentuat, apoi a făcut cruste care bineînteles că au crăpat și s-a format cu cerc vicios. Ba încercam să usuc zona, ba să o hidratez...aplicând pe rând, alternativ și la intervale regulate rolurile amintite mai sus. Dar aspectul era atât de variat de la o zi la alta încât am hotărât să folosesc uleiul din “artileria” mea cosmetică personală #yarrowpom!
La început piticul nu a fost prea încântat de mirosul destul de puternic de coada șoricelului , dar a fost fascinat de culoarea albastră din pipetă. Diferența s-a văzut de la o zi la alta, era exact hidratarea de care avea nevoie, nu doar că s-a calmat roșeața, dar nu s-au mai format crustele uscate. 
Pe ceafă aspectul iritației era total diferit, piele aspră, rugoasă, roșie și cu tendință de extindere. A reacționat bine în primă fază la correctx, dar textura rămânea la fel, așa că am ales să folosesc și acolo yarrowpom. Pe lângă ceafa micuță și albastră rezultatele nu s-au lăsat așteptate, deja după primele aplicări (2 picături) zona s-a delimitat și a început să-și schimbe aspectul, era mult mai fină și roșeața a dispărut după două zile.
Pentru noi, ca si familie, care am avut multe reacții de acest gen de-a lungul anilor este o bucurie să vedem rezultate atât de rapide folosind produse naturale și sigure de la cel mai mic la cel mai mare.

1  
1