Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MĂRTURIE

2021-01-12 12:33:05

Nu știu la voi cum este, dar pe măsură ce folosesc uleiurile și celelalte game de produse de la doTERRA, cu atât mai mult simt nevoia de reîntoarcere la Simplitate și la Natural.

Pandemia, mi-a dat un mare RESET, pe mai mult planuri. Însă cel mai mult în planul stării de PREZENȚĂ.  Corpul meu cere și am învățat să îl ascult și să îi ofer ce are nevoie, în același mod,cum o fac cu cei dragi. Am realizat că cea mai importantă relație din viața mea este CU MINE. 
Așa că, la început de an am simțit nevoia de mișcare și am început și mă mențin cu 10 minute zilnic, imediat ce mă trezesc. Mi-am propus ca în fiecare luna să cresc perioada cu 5 minute. Cu pasi mici atingem obiective mari. Și da, daca unele persoane se întreabă dacâ voi reuși să păstrez ritmul, răspunsul este da, pentru că am ales să fiu disciplinată în a face lucruri bune și sănătoase pentru mine. 
De câteva zile beau ,,apa vie “ cu pătrunjel în care adaug Lemon și Green Mandarin. Combjnația asta ma setează pe energie. Azi m-am răsfățat la micul dejun cu un brioșe de legume ( dovlecei, ardei, morcov, pătrujel, păstârnac, măsline) si făină de migdale. 
În difuzor am simțit să pun uleiurile Palmarosa, Buddha Wood și Ravintsara, uleiurile Convingerii, Conectării cu Puterile cele mai Inalte și al Direcționării Iubirii. 
Am ales să fiu Prezentă în viața mea,pentru a fi prezentă în viața celor dragi cât mai mult cu putință. 
Să vă fie inspirație!
Vă îmbrațișez cu drag!
🤗Tina♥️

3