Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MARTURIE

2020-12-06 11:08:11

Mi s-a bușit ”softul”! Stăteam la laptop, într-o duminică după amiază, stresată și grăbită să finalizez un proiect la care lucram de ceva vreme și pentru care aveam termen de predare până la finalul zilei.

Am crezut că mă pot opri atunci când simt că organismul obosește și la câtă teorie știu îmi va fi foarte ușor să recunosc semnele. Ei bine...n-o fost așa iar duminică am început “să mă dau în carusel” dar în fața laptopului. Nu te oprești când ai stări trecătoare de rău, nu-i așa? Ca doar sunt trecătoare...
Am bifat stări puternice de amețeală de nu reușeam să stau în picioare, dureri de cap, vărsături și o stare generală extrem de proastă. Am mai avut o astfel de stare anul acesta dar de data asta era mai grav.
Fiind singură acasă întâi m-am speriat apoi am chemat ajutoare și în aproximativ 2 ore, timp în care starea se înrăutățea, soțul a ajuns și mi-a făcut primul protocol SOC – neurologic ( #frankincense, #thyme, #clove, #aromatouch, #lemongrass, #melissa, #patchouli, #bergamot, #peppermint). Am mai luat copaiba softgels, yarrow pom softgels, on guard softgels, un ceai si m-am pus in pat.  Am ațipit dar după vreo 3 ore tot rău mă simțeam. Eram reticentă să merg la camera de gardă ca mulți alții în acestă perioadă. Soțul cu calm și inspirație îmi propune să fac un Zyto ca să vedem ce uleiuri recomandă și m-a ajutat cu scanarea.
Ce a urmat după aceea intră în categoria experiențelor de top pe care le-am avut cu uleiurile esențiale.
Zyto a confirmat ceea ce bănuiam, o oboseală cronică, mult stres și adrenalină, radiații electromgnetice dar mi-a descoperit și lucruri pe care nu le știam, un stres toxic, micotoxine, sistemul limfatic afectat, o mare inflamație în organism și alertă pe sistemul imunitar. Cu 137 de biomarkeri în afara limitelor din total 198 ...aveam ceva de lucru. Recomandările au fost surprinzătoare și nu le-aș fi luat în calcul ca primă alegere. Aș dori să subliniez încă odată ajutorul extraordinar al scanărilor Zyto (te trimit la cauză și te ajută să alegi combinația optimă de produse) și să te îndemn să îți întrebi consultantul cum poți beneficia de o astfel de scanare. Din fericire aveam toate produsele și în cazul meu au fost : #ylangylang, #serenity, #slim&sassy, #terragreens, #turmeric, #thyme, #citronella. Am luat timp de 5 zile intern, în capsulă vegetală 1 ylang ylang+ 1 turmeric + 1 thyme + 1 citronella + 1 frankincense de 4 ori pe zi. Am luat slim&sassy softgels și 1 linguriță de pudra terra greens în smoothie dimineața și am băut 2-3 litri de lichide pe zi. Am alternat SOC emoțional, neurologic, pentru inflamații pentru 3 zile.
A doua zi după amiază mă simțeam deja mult mai bine, mi-am reluat activitățile la job, dar cu mai multă grijă pentru mine. Înțelepciunea de pe urmă te face să conștientizezi că pământul se învârte și fără ca tu să crăpi de muncă. Sper să mă țină...:D.
După fiecare experiență wow pe care o am cu doTERRA îmi persistă o întrebare în creștetul minții.... CE M-AȘ FI FĂCUT FĂRĂ?! Fără uleiurile și toate produsele doTERRA de o calitate extraordinară, fără oamenii deosebiți din familia doTERRA care sunt gata să răspundă în weekend la miezul nopții, fără inspirația, dedicarea și munca deosebită a specialiștilor din rețea care pun la dispoziție informații prețioase dezinteresați, CE? Și apoi mulțumesc în suflet și în gând pentru toată această binecuvântare de care îți doresc să te bucuri din plin și tu.
#inflamație, #limfă, #obosealăcronică, #stres, #micotoxine, #radiațiielectromagnetice, #somn #sistemimunitar #neurologic #emoțional

1