Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MARTURIE

2020-12-05 10:24:07

Sunt atât de fericita și vreau sa va împărtășesc și vouă din bucuria mea dar mai ales din cea a kinderului ....

.... meu. Eu am un Petal dar pentru cel mic am luat un diffuser din comerț, acum o săptămâna si ceva s-a stricat și i-am arătat pachetul cu diffuser Hikari și HolidayPeace. Încântat ca va avea “diffuser-ul special” (așa l-a numit el) mă întreba zilnic când vine, numai ca mintea mea nu a calculat ca mulți și-l doresc așa ca am așteptat începutul de luna și pe 1 nu mai era in stoc. M-am învățat minte cu ocazia asta: Ce-i in mâna, nu-i minciuna. Nu am îndrăznit sa ii spun kinderului ca nu vine diffuserul asa ca m-am apucat sa îmi spun of-ul in marea noastră familie. Ajutorul și norocul meu a venit de la o doamna căruia ii prisosea și m-a ajutat sa ii fac o surpriza fiului meu. Doamna face parte din familia Doterra și mi-am dat seama ca ajutor nu primim doar in sfaturi și experiențe cu uleiuri. Multumesc frumos Dna Adelina.
HolidayPace miroase a ...Crăciun ca la mama acasă, a brad, a portocale, a clipe petrecute in fata șemineului, a lemne de foc înghețate de ger proaspăt aduse in casa....m-am întors cu vreo 25-30 de ani înapoi in munte, acolo unde eu o numeam “acasă” și asta doar vârându-mi nasul in el, cred ca difuzat e cu adevărat o sărbătoare. 
         Ieri o ascultam pe Silvia vorbind despre uleiul asta și abia așteptăm sa văd dacă e atât de special și pentru mine cum e pentru ea și pentru multe din persoanele de aici....nu este special, este divin. 
        Aceasta mărturie nu este neaparat despre un ulei sau despre diffuser, deși aspectul este chiar interesant și altfel, despre ulei....v-am spus mai sus, mărturia este despre ajutor, despre a împarți, despre dorințe împlinite și despre mulțumire. De când am intrat in Familie mi se pare ca simplul cuvânt “Multumesc” nu este de ajuns pentru toate lucrurile ce s-au schimbat in bine.  Sărbători liniștite și cu sănătate va doresc tuturor! ❤️