Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MĂRTURIE PENTRU OXIURI

2020-07-12 09:30:12

Luna aceasta m-am bucurat in mod deosebit sa gasesc un ajutor pentru cei care se confrunta cu psoriazis. Am in jurul meu persoane dragi care se chinuie cu diagnosticul acesta si care de-a lungul timpului au incercat cam tot ce exista pe piata farma, insa fara un succes real.

Am asteptat o vreme sa scriu despre gaselinta mea fiindca doream  feedback de la toate persoanele implicate si fiind situatii diferite insa cu numitor comun, am reusit sa adun o concluzie finala: uleiurile sunt extraordinare.


Am preparat un mix de uleiuri intr-o crema de baza de galbenele si desi fiecare persoana a experimentat diferit efectul uleiurilor toate cele 3 au simtit imbunatatiri vizibile si simptomul cel mai neplacut, pruritul a disparut aproape in totalitate. Insa rezultatele cele mai spectaculoase au fost la persoana care in prealabil a facut un detox +deparazitare, renuntase de ceva timp la produsele de origine animala si incerca sa evite fainoasele. Ea a fost cea mai incantata de rezultate pentru ca imi spunea ca pe langa faptul ca disparuse pruritul vazuse ca pielea si-a recapatat elasticitatea iar placile au disparut complet, fiind inlocuite de tesut sanatos.


Nu ma mai lungesc cu explicatii ci va las „reteta” folosita de mine, combinatie la care am ajuns prin experimentare ( am mai facut o crema similara insa fara succes) si dupa ce am citit si rascitit alte marturii de pe grup, articole, Modern Essential si am consultat tabelul Silviei cu uleiuri pentru piele-unghii-par.


🌿Uleiurile folosite de mine in 20g crema de Galbenele au fost:

-10 picaturi Lavanda

-10 picaturi Geranium

-5 picaturi Mela

-5 picaturi Copaiba

-3-5 picaturi Cedarwood

Poate va surprinde Cedarwood-ul insa am ales sa-l folosesc deoarece pe langa ajutorul lui fantastic in tratamentul tusei el este si un bun cicatrizant, are rol protectiv pentru piele, stimuleaza circulatia tuturor tesuturilor si deci este un bun regenerator al tesutului conjunctiv.


Sper sa mai ajute si pe altcineva combinatia aceasta si daca aveti poze cu inainte/dupa va rog mult sa le adaugati la postare dupa ce veti  folosi crema. Din pacate eu nu am poze, sunt 3 situatii delicate de care m-am bucurat sa le pot veni in ajutor si sper doar ca experienta lor sa poata sa fie o binecuvantare si pentru altii, pe mai departe...


#psoriazis #Lavanda #Geranium #Melaleuca #Copaiba #Cedarwood