Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

MĂRTURIE-LLV

2021-01-07 07:39:29

Pentru mine si pentru familia mea LLV-eurile m-au ajutat in doua etape importante:

1. Am facut o detoxifiere deparazitare ca la carte dupa schema Natalia Ciocoi . De ce toata familia? Pentru ca de multi ani nu am mai facut o detoxifiere noi adultii in primul rand. In programul nostru a fost inclus si piticul (3 ani) urmand schema pentru copii.                                                                       A fost o luna super interesanta renuntand la atatea dar avand  produse simple cu care a fost rapid inlocuite de fructe multe, legume proaspete si sucuri facute. Am renuntat la:dulciuri, lapte, branza, carne oua, peste, gluten, drojdie.
Ca un efect al acestei diete plus un protocol topic am scapat de un CHIST EPIDERMIC.  M-am simtit foarte energica desi ma confrunt cu o anemie severa de trei ani de zile.  Iar pe langa toate astea am observat  si eu si sotul ca pielea este mult mai elastica si mai luminoasa. La copil aceasta luna a avut ca si efect faptul ca a mancat mai bine, nu mult dar mai variat si mai curios de alimente. Tot la copil am observat  ca noaptea a fost mai linistit.
Sotul a fost super incantat si ca o dovada ca i-a placut a insistat sa mai tinem inca trei saptamani pana la Craciun.
2. A venit Craciunul si o data cu el a venit si COVRIGUL VEDETA AL ANULUI in toata familia.  Inca mai avem de stat in izolare dar suntem bine.
Ce vreau sa marturisesc e faptul ca am facut eu, sotul si socrii hipertensivi. Cu aceste suplimente minune si alte cateva pe langa ele  impreuna cu uleiurile au facut ca cele mai grave simptome sa ne treaca in 3 zile la toti. Au mai ramas cele legate de miros, gust.  Si mama soacra are cont a avut LLV care il pastra pentru asta dar si uleiuri. Copilul nu a avut absolut nimic. Deci pentru mine LLV-ul a fost un suport esential pentru a-mi salva familia. Voi reveni cu o postare privind solutiile exacte pe care le-am aplicat pentru aceasta incercare.

1  
1