Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Luna August

2020-08-01 07:45:39

Dragii mei dragi, Luna AUGUST vine cu daruri. Daruri mari si frumoase 😉

Dragii mei dragi, 


Luna AUGUST vine cu daruri. Daruri mari si frumoase 😉


1. PRODUSUL GRATUIT AL LUNII este PeppermintTouch - minunat pentru a ne racori in zile toride


doTERRA Peppermint Touch (Mentă) combină ulei esențial de mentă și Ulei de cocos fracționat, pentru a-ți oferi o multitudine de beneficii. Parfumul său proaspăt și mentolat poate fi utilizat pe tot parcursul zilei, pentru a te binedispune și a favoriza concentrarea. Aplicat pe tâmple sau pe ceafă, uleiul de mentă poate reduce tensiunile și oferi o senzație calmantă de răcorire când este utilizat la masaj.


Primește GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP minimă de 125 PV în perioada 1-15 august 2020.


2. Cu o reducere de 10% putem achizitiona HarvestSpice de 15 ml, EDITIE LIMITATA


Harvest Spice conține arome calde de nuci. Acest amestec exclusiv combină notele dulci și condimentate de cassia (scoarță), cuișoare, nucșoară și scorțișoară, cu aroma calmantă de cedru și aroma proaspătă și revigorantă de eucalipt. Învăluie-te în sentimente de mulțumire, pulverizând zilnic acest amestec delicios și inspiră adânc aromele bogate cu efect de echilibrare din amestecul pentru uniune Harvest Spice.


3. OFERTA LIMITATA: Difuzorul VOLO 


Superbul difuzor cu ultrasunete doTERRA Volo este disponibil cu finisaj onix și marmură, perfect pentru orice încăpere a casei sau pentru birou. Volo are o parte superioară din piatră de polirășini prelucrate manual, cu model diamant elegant și setări de iluminat opționale: fără lumină, lumină caldă și lumină chihlimbarie. Acest difuzor unic oferă, de asemenea, difuzare reglabilă cantitativ și diferite setări de timp, astfel încât să poți personaliza difuzarea uleiurilor esențiale CPTG Certified Pure Tested Grade™ (Grad Testat Pur Certificat).


4. Si pe piata noastra din Europa si-au facut intrarea doua uleiuri esentiale extraordinare CITRONELLA si CELERYSEED 


CITRONELLA


Extras din frunza unui soi de iarbă înaltă originară din Asia, uleiul esențial de Citronella are o aromă proaspătă revigorantă. Prin uz extern, calmează pielea și scalpul și, datorită conținutului de citronellal, poate fi de ajutor la menținerea aspectului curat al pielii. Cunoscută pentru capacitatea sa de a induce sentimente pozitive de fericire, citronella este tovarășul ideal pentru tabere, drumeții și alte ieșiri în natură.


CELERYSEED


Utilizată încă din secolul al V-lea în China, țelina este cunoscută pentru aroma sa complexă, puternică, dulce și condimentată. Plantele de țelină proaspete, de sezon – ca cele pe care la găsim la piață – cresc până la un metru înălțime, au culoarea verde deschis și strălucesc de viață. Cu adevărat versatil, uleiul de țelină (sămânță) poate fi utilizat în locul țelinei proaspete, pentru a conferi o aromă intensă imediată și o notă revigorantă preparatelor dulci sau savuroase.


5. Incepand cu luna august KIDSCOLLECTION va putea fi achizitionat ca si kit de inrolare.

Îți las aici lin-ul dacă ești interesat/ă 😘

http://www.mydoterra.com/nimirceagmirela
Sa ne bucuram de daruri, zic ....  ♥️