Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Luna Asta .... Septembrie

2020-09-01 16:44:17

Luna septembrie incepe minunat pentru toti membrii doTerra... Primiti un ulei esential de Chimen (5ml) GRATUIT la comanda LRP de minim 125 pv plasata pana in 15 ale lunii... Iar daca suplimentezi si ajungi la 200 pv... primesti GRATUIT suplimentar pe langa uleiul esential de chimen...

.... si un Zengest (15 ml) si o cutie de capsule moi Zengest! Asa da oferta !!!


Uleiul esential Caraway este disponibil pentru prima data in Europa asa ca este momentul sa profiti de gratuitatea lui. Are o aroma distincta, datorita compusului chimic natural numic D-Carvon, dar si datorita Limonene-ului, constituent chimic natural prezent in uleiurile citrice, iar ca si caracteristica principala este efectul sau de curatare. 


Este un sprijin pentru sistemul digestiv, poti sa il folosesti in masajul abdominal.


Poti sa il difuzezi sau inhalezi, pentru o aroma dulce, cu proprietati de calmare, ideala inainte sau in timpul mesei.


Uleiul esential de chimen are multe proprietati puternice. Poate fi utilizat cu succes in rutina zilnica, mai ales pentru sanatatea orala, asadar ingrijirea dintilor. Il poti combina cu Clove (cuisoare) pentru clatirea zilnica a cavitatii bucale.


Poti sa il folosesti combinat cu ulei esential de Lavanda in baie pentru a te relaxa, aroma fiind unica.


Interesant... Stiai ca au fost gasite seminte de chimen fosilizate? Acestea sugereaza ca oamenii au folosit aceasta planta de mai bine de 8000 de ani. Inclusiv egiptenii antici foloseau chimenul in preparatele pe baza de plante.


Astepti si tu cu nerabdare sa iti ajunga coletul de la doTerra? :)

2