Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

LIME(7beneficii)

2021-04-05 09:02:31

1. Dureri de gat:

Olime este un puternic antibacterian, antiseptic și antiviral. Se administrează 1-2 picături intern sub limbă sau aplicat topic 2-4 picături împreună cu menta, de-a lungul gâtului.

2. Purifică apa: deoarece ucide bacteria care cauzeaza diaree, este un excelent adjuvant in purificarea apei potabile. Adaugă câteva picături la 250 ml apă înainte de a o consuma

3. Drenaj limfatic: uleiul esential de lime ajută la eliminarea toxinelor din organism, ajutând funcția sistemului imun. Pentru a ajuta circulația limfatică adaugă parti egale din lime , geranium și rozmarin cu ulei de cocos și masează pe zonele limfatice.

4. Ajută la funcționarea sănătoasa a vezicii biliare: amestecă lime, lemon și rozmarin cu un ulei purtător si masează în zona vezicii biliare sau adaugă împreună cu sare Epsom  (sare amară) la baie. 

5. Modifică starea de spirit: este stimulant si revigorant. Adaugă în difuzor 5-10 picături, la baie împreună cu sare Epsom (sare amară) sau la încheietura mâinilor.

6. Ține insectele la distanță: gen furnici și țânțari. Adaugă 5-10 picături într-o sticlă spray împreună cu apă și pulverizează pe haine, piele sau mobilă (uleiurile esențiale nu pătează).

7. Acnee/probleme de piele: datorită proprietăților sale antibacteriene și antiseptice, poate fi aplicat pe piele pentru a calma iritația, acneea. Diluează cu ulei de cocos sau jojoba și aplică de două ori pe zi, pe zonele dorite.

Atenție! Face parte din familia citricelor prin urmare este nevoie A SE EVITA EXPUNEREA LA SOARE cel putin 12 ore de la aplicare pe porle.

2  
7