Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Lifelong Vitality Pack® (LLV)

2020-06-13 12:17:58

Beneficiile incredibile daca integrezi in rutina ta doTERRA Lifelong Vitality Pack® (LLV) sunt extrem de numeroase. Aceste suplimente au fost create special pentru a te ajuta in calatoria ta in ceea ce priveste sanatatea.

Combinate, acestea ofera un maxim de nutrienti pentru energie, concentrare si stare de bine.  


Sanatatea si vitalitatea noastra, pe parcursul vietii depinde de mai multi factori, inclusiv dieta, activitate fizica, gestionarea greutatii, odihna, tinerea sub control a stresului, expunerea la toxine, predispozitia genetica mostenita la anumite boli. In timp ce unele din aceste variabile sunt dincolo de controlul nostru, cercetarile stiintifice evidentiaza multe modalitati in care noi putem influenta sau chiar controla factori semnificativi legati de imbatranire si starea de bine. Acest set de suplimente nutritionale ne confera doza optima zilnica de vitamine, minerale, omega 3, antioxidanti si uleiuri esentiale, plus un amestec de vitalitate pentru sustinere energetica si stare de bine pe tot parcursul vietii.


Microplex Vmz este o formula de vitamine si minerale care adesea lipseste din dietele moderne. Nutrientii sunt condusi in sistemul digestiv pentru a fi mai usor de absorbit de catre organism. Per ansamblu, Microplex Vmz sustine metabolismul sanatos, digestia, functia imunitara si energia celulara. Ofera o gama cuprinzatoare de vitamine si minerale esentiale pentru cresterea normala, functionarea si intretinerea celulelor. Acesta include si un amestec echilibrat de vitamine antioxidante A, C si E, un complex de vitamine B si vitamina D. De asemenea contine minerale importante pentru metabolism si nutrienti esentiali pentru oase precum calciu, magneziu si zinc. 


Consumul de acizi grasi esentiali este important pentru buna functionare a multor sisteme ale corpului, iar xEO Mega ofera cel mai avansat complex omega de uleiuri esentiale de pe piata, cu o gama si mai larga de beneficii, sustinand functionarea sanatoasa a sistemului cardiovascular, nervos si imunitar. Complexul xEO Mega a fost dezvolat sa satisfaca nevoile de sanatate furnizand o gama larga de beneficii, inclusiv fitonutrienti si antioxidanti. xEO Mega ofera vitamina D, vitamina E si astaxantina antioxidanta. Impreuna, acestea ofera un suport suplimentar pentru sistemele corpului si ajuta la promonarea unui raspuns sanatos al organismului. Mentin sanatatea articulatiilor si mobilitatea, pot ajuta la cresterea fluxului sanguin in timpul exercitiilor fizice si indiferent de varsta si conditia fizica, acest complex este foarte important.


Complexul celular de vitalitate Alpha CRS este o formula brevetata care combina niveluri puternice de extracte vegetale naturale care sustin functia celulara sanatoasa cu factori metabolici importanti de energie celulara. Celulele sunt blocul de baza al intregii vieti. Tesuturile sanatoase, organele si organismele sanatoase depind de reproducerea celulara, productia de energie si moartea celulelor in timp util, atunci cand acestea nu functioneaza la niveluri optime. Furnizand celulelor nutrienti esentiali si factori metabolici de energie celulara si protejarea celulelor de stresorii toxici, asa cum Alpha CRS este conceput sa o faca, vin in sprijinul functiei celulare sanatoase, a vitalitatii si a starii de bine.


Programul doTerra Lifelong Vitality face un prim pas spre o viata plina de vitalitate si stare de bine, pentru ca totul incepe prin furnizarea celulelor noastre a nutrienti esentiali si factori metabolici ce conduc la functionarea optima a organismului.


Cum te-a ajutat pe tine LLV?


#doTerra #llv #ingrijire #sanatate

2