Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

LemonGrass

2021-03-19 09:20:51


Chimie, chimie si iar chimie... dar trebuie sa intelegi de ce functioneaza aceste uleiuri esentiale atat de frumos.
Iar de ce este Lemongrass unic?

Pentru ca principalii sai compusi chimici naturali: Geranialul si Neralul sunt aproape întotdeauna găsite împreună și sunt numite concret "citral". Cei 2 compusi chimici se regasesc doar in 2 din uleiurile noastre esentiale: Lemongrass si Melissa. Iar datorita continutului sau, Lemongrass poate fi considerat un substitut bun... daca ai ramas fara ulei esential Melissa :).

Cum este aroma sa?
Citrica si totodata ierbacee cu iz de fum

Cum se extrage acest ulei esential?
Prin distilarea cu aburi.

Stiai ca...Lămâiţa are un efect purificator și tonifiant, motiv pentru care este utilizat frecvent la fabricarea produselor pentru îngrijirea tenului?

Utilizat intern, este sprijin pentru sanatate digestiva. Compozitia chimica a acestui ulei esential include aldehide, care sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a mentine sanatatea functiei gastrointestinale. Poti adauga cateva picaturi in mancaruri, bauturi sau intr-o capsula vegetala. Poti chiar sa combini acest ulei esential cu Peppermint pentru un sprijin suplimentar.

Difuzeaza-l frecvent, pentru ca are beneficii inclusiv pe plan emotional, mai ales cand te coplesesc sentimente de nervozitate sau ai nevoie sa reduci oboseala mentala.

De asemenea, acest ulei esential actioneaza ca un repelent natural, va tine la distanta tantarii cand il vei difuza.

Deoarece are si proprietati purificatoare si de tonifiere pentru piele, poti sa il integrezi in rutina ta de ingrijire a fetei.

Folosesti si tu cu drag LEMONGRASS?

1  
2