Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

LemonEucalyptus

2021-02-01 19:24:21

Ce mă bucur că luna aceasta primim cadou lemon EUCALYPTUS 💚 în comanda LRP de min 125pv, imi place mult.


Eucaliptul citronat este o specie de eucalipt inalt, cu scoarța netedă, rășină albastră și parfum de lămâie, iar frunzele lui sunt tare iubite de ursii Koala, deci nu are nicio legătură cu lemon. 
Eu l-am folosit difuzat pe terasă deoarece este un puternic repelent si alungă țânțarii ( chiar se găsește in amestecul de protecție împotriva insectelor TerraShield), dar difuzat si in casă pt purificarea aerului si chiar noaptea împreună cu lavender si air pt a respira si a mă odihni mai bine, pt a îndepărta orice țânțar rătăcit..
L-am mai folosit si intr-un blend pt piele cand mergeam in parc cu fetița, alături de lavender, peppermint, eucalyptus, lemongrass in ulei de cocos fracționat Doterra sau intr-un spray alături de citronella, lemongrass cu apă pt îndepărtarea țânțarilor când stăteam pe băncuța din grădină. Vreau să precizez că atâta timp cât m-am dat cu sprayul pt piele, aveam picioarele hidratare, pielea fină, iar de la căldură.. nu se mai umflau picioarele, daa, foarte bun si la spălatul părului, puneam 2 💧 in samponul din palmă, îl masam ușor, iar când se usca era foarte curat, strălucitor.
L-am mai folosit si ca deodorant, daa, puneam cam 2💧in crema de protecție pt bebeluși, masam ușor axilele să intre bine in piele, iar pe lângă parfumul plăcut, era si fff eficient.
💚Doterra!!