Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

LEMON-EUCALYPTUS

2020-05-12 22:18:21

Stiati ca desi numele pare o combinatie intre Lemon si Eucalyptus nu este deloc asa? ❓Stiati ca planta LemonEucalyptus este originara din nordul Australiei? Eucaliptul citronat este o specie de eucalipt inalt, cu scoarta neteda, rasina albastra ....

 .... si parfum de lamaie. 


❓Stiati ca ursii Koala gasesc extrem de delicioase frunzele copacului Lemon Eucalyptus? 


❓Stiati ca #LemonEucalyptus este un puternic repelent si se regaseste si in amestecul de protectie impotriva insectelor #Terrashield? 


❓Stiati ca s-au efectuat teste pentru a verifica eficienta acestui ulei impotriva insectelor comparandu-l cu unul dintre cele mai cunoscute produse anti-insecte obtinute in mod sintetic? S-a dovedit ca uleiul esential Lemon Eucalyptus este la fel de eficient ca si acel produs dar fara sa existe efectele negative intalnite in cazul repelentului sintetic. 


❓Stiati ca va puteti purifica aerul din casa, mai ales daca aveti si fumatori in familie, folosind in difuzor acest ulei? 


❓Stiati ca puteti folosi acest ulei si in cazul durerilor articulare sau altor tipuri de dureri, avand proprietati antiinflamatorii? 


❓Stiati ca ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine prin aplicare topica (diluat conform varstei) in zona extremitatilor corpului?


❓Stiati ca acest ulei poate fi un real sprijin al sistemului respirator? Combate virusii si bacteriile la nivelul tractului respirator, fiind totodata expectorant. 


❓Stiati ca din punct de vedere emotional acest ulei actioneaza ca transformator al energiei stagnante, al durerilor reprimate? Aduce claritate, ne ajuta sa dislocam bagajul emotional care ne impiedica sa gandim clar, sa planificam cu discernamant, si sa visam folosing o imaginatie bogata. 


❓Stiati ca incepand cu luna aceasta luna, Lemon Eucalyptus a devenit accesibil si pe piata din Europa? Adica il putem achizitiona printr-o comanda LRP❤️

3