Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Lavender

2021-03-05 06:36:04


15 beneficii ale uleiului esential de lavanda(lavender) de la doTERRA
ingrijire personala:

Esentiale pentru femei
#Baie cu lavanda. Puneti un pic de ulei esential de lavanda, impreuna cu sare Epsom, in apa pentru o experienta ultra-relaxanta.

#Picioare odihnite! Dupa multa munca sau o zi lunga in care ati stat in picioare, frecati lavanda impreuna cu citronela (Lemongrass) pe picioare si talpi.

#Adio #miros de otet. Adaugati 4-5 picaturi de lavanda in recipientul cu otet utilizat la curatenie pentru un miros mai suportabil.

#Solutie rapida. Se amesteca trei parti ulei fractionat de cocos cu o parte ulei esential de lavanda intr-o sticla de pulverizator mica pentru a ajuta pielea iritata asociata cu mancarime. De mare ajutor si pentru copii!

#Mos $Ene pe la gene. Masati pe talpi pentru un somn mai linistit.

Bucurati-va de o saltea proaspata si curata. Se presara un amestec de 128 gr bicarbonat de sodiu si 10 picaturi de ulei esential de lavanda peste salteaua dvs. Permiteti amestecului sa stea cel putin o ora, apoi folositi aspiratorul pentru a o curata. Puteti combina cu picaturi de eucalipt (Eucalyptus), menta (Peppermint), cuisoare (Clove) sau roxmarin (Rosemary).

Ouch! Asta e fierbinte! Data viitoare cand cineva nu isi da seama ca fierul de calcat sau tigaia sunt inca fierbinti; aplicati ulei de lavanda in zona afectata pentru a calma iritarea pielii, pentru a reduce roseata si umflarea.

Secretul ovazului. Umpleti un borcanel cu fulgi de ovaz si adaugati 5-8 picaturi de ulei de lavanda. Adaugati apa Cand este timpul sa va spalati fata, adaugati apa si devine un exfoliant natural excelent pentru fata! O cantitate mica ajunge pentru mult timp.

Un truc pentru ora de somn. Cateva picaturi de lavanda pe o perna vor ajuta un bebelus agitat (sau adult) sa adoarma.

Aroma. Lavanda adaugata la marinate, crema, paine, prajituri, gheata si chiar in miere sau sirop odera un gust unic si delicios

Aftershave. Utilizati lavanda dupa ras pentru a calma si inmuia pielea, pentru a diminua roseata si disconfortul cauzata de arsura.

Fara durere, e placer! O picatura de lavanda va ajuta la ameliorarea sensibilitatii gingiilor, a buzelor uscate sau crapate, a zgarieturilor ocazionale si a arsurilor solare.

Elibereaza mintea. Aplicati lavanda pe tample si ceafa pentru a usura sentimentele, anxietatea si pentru a incuraja sanatatea emotionala.

Neplacerile gravidei. Masati ulei de lavanda pe burta pentru a reduce mancarimile din timpul sarcinii.

Detergent de vase si sapun. Daca sapunul dvs. lichid miroase neplacut, puteti adauga lavanda pentru beneficii suplimentare de aromoterapie.

1  
9