Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Lavanda&Melaleuca

2020-11-28 16:53:52

În orice familie, fie ea mai mare sau mai mică, fiecare membru are îndatoririle sale. Iar atunci când cuțitul este inamicul mamei, când tatăl se alege cu o așchie în deget, iar copii sunt prea ,,jucăuși” și se pot alege cu o arsură sau o zgârietură, în ajutor .....

 ....... lavanda și melaleuca. Combinația celor două uleiuri esențiale, împreună cu uleiul fracționat de cocos, poate face minuni în cazul diverselor probleme minore cu pielea.

     Spre exemplu, acum câteva zile m-am ales cu un coș incredibil de dureros sub piele. Era foarte umflat și părea că nu va trece prea ușor. Dar am aplicat la culcare 1💧Lavandă, iar până dimineața aproape ca nu mai era. Un alt exemplu concret vine de la mama mea, care fiind o culinăreasă de excepție, are și multe peripeții în bucătărie. De la ulei încins pe deget , la o tăietură adâncă cu cuțitul, totul a trecut foarte repede cu amestecul celor două uleiuri. 

       Este cunoscut încă din antichitate efectul lavandei asupra pielii, ajutând la calmarea iritațiilor, dar și la atenuarea imperfecțiunilor pielii. 

       Uleiul de arbire de ceai (melaleuca) este cunoscut pentru beneficiile sale asupra curățării și întineririi pielii. 

       Dacă nu ai încercat uleiurile asupra pielii tale nu ezita ! Aștept și mărturiile voastre despre Lavandă și Melaleucă în tratarea afecțiunilor pielii . Numai de bine ! 💕