Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Kit Home Essentials

2021-03-26 19:08:38

Oferă-ți o lună pentru a testa puterea uleiurilor esențiale - cu kitul Home Essentials sau Family Essentials.
In postarea aceasta răspundem la întrebările:

• Sunt sceptic 🤨, cum mă pot convinge că uleiurile astea fac ceva?

• "Cum pot folosi uleiurile pentru susținerea sănătății și în rutina zilnică?" Sau "Mi-a ajuns kitul, ce fac mai departe?"

• Este în regulă să folosesc zilnic uleiurile?

Cum poți deci să te convingi? Singura modalitate - doar prin practică! Oricât ai citi despre, până nu ai propriile experiențe și senzații - nu ai cum sa îți faci o părere! Așa ca ia-ți un kit #Home sau #Family  și începe sa experimentezi. 

Cele 2 kituri conțin 10 uleiuri esențiale: Frankincense (tămaie), Lemon (lămâie), Peppermint (mentă), Tea Tree (arbore de ceai), Oregano, Lavender (lavandă) si amestecurile OnGuard (portocală sălbatică, cuișoare, scorțișoară, eucalipt și rozmarin), ZenGest (anason, mentă, ghimbir, chimen, coriandru, tarhon și fenicul), Air (dafin, mentă, eucalipt, arbore de ceai, lămâie, ravensara, cardamom) și DeepBlue (wintergreen, camfor, mentă, mușețel albastru marocan, mușețel german, helichrysum și osmanthus). 

Diferențele între kit-uri sunt de cantitate, Home are 9 uleiuri de 15 ml și un ulei de 5 ml (Deep Blue) și costă 268 Euro iar Family are toate uleiurile de 5 ml și costă 137 Euro. În plus, Home are și un difuzor. 

Poți urma planul de 30 de zile mai jos cu conștiinciozitate și ne auzim peste o lună😜

Uleiurile esențiale se pot folosi în toate modalitățile. Cele 3 de baza sunt aromatic, topic si intern iar fiecare deriva in multiple utilizări.

Un plan complet din punctul meu de vedere, și în urma căruia este imposibil să nu te îndrăgostești de aceste uleiuri  minunate suna asa:

• consumă minim 2-3 picături (poți mai multe) de Lemon ori direct pe limbă, plimbat prin gură pentru a se amesteca cu saliva (astfel favorizează alcalinizarea) și apoi bei apă SAU puse picăturile direct într-un recipient de sticlă cu apa. Fă asta în prima parte a zilei fiindcă Lemon energizează.

• clătește gura folosind tehnica OIL PULLING, cu o pic Lemon + o pic On Guard sau Peppermint. Are super beneficii! Astept sa le impartasesti dupa ! 

• folosește Peppermint + Tea Tree, câte 1-2 picături diluate cu ulei de cocos fracționat - aplicate pe zona cefei dimineața înainte de a începe activitățile zilnice. Te vor revigora. Peppermint(menta) ajuta la claritate mentală, memorie și energizare iar Tea Tree creează o protecție energetică. Ambele susțin și o respirație lină.

• aplică pe zona abdomenului (să prinzi și zona ficatului) 2 pic ZenGest diluate cu puțin ulei vegetal, dacă se poate între 7 și 9 dimineața, cu mișcări circulare în sensul ceasului.

• ia intern (cu putina miere sau in capsulă vegetală sau chiar direct in gură) 2 picături de On Guard și 2 picături de Frankincense sau aplică-le pe tălpi si zona lombara în prima parte a zilei. Dacă simți ca nu ești într-o perioadă prea buna, te simți moleșit, respirația nu prea ușoară, poți adăuga și 2 pic Oregano și să iei de minim 3 ori pe zi.

• pune în difuzor, pe noptieră, înainte de culcare, Lavanda + Air. Câte picături? 1-2 picaturi la 5 metri patrati

• pentru difuzor poti face nenumarate combinatii pentru sistemul respirator, imunitate, relaxare,anxietate  si multe altele! Le vom invata impreuna!

• înainte de a-ți spăla părul, aplică pe scalp și lungimi un amestec din 2 pic Lavanda + 2 pic Tea Tree + 1 pic Frankincense + 1 pic Peppermint in 10 ml de ulei de cocos fracționat, stai cu el minim 30 minute și apoi șamponează ca de obicei, însă fă-o cu un șampon cât mai natural (daca nu ai deja șamponul doTerra)

• dacă faci mișcare sau din contra, stai mult pe scaun, aplică Deep Blue diluat. Atunci când faci mișcare, aplică pe încheieturi și tălpi, înainte. Dacă stai mult la birou, încordat, aplică pe umeri, zona lombară și ceafă. Cât? Cam 2-3 picături (sau mai mult dacă doare mai tare) cu câteva picături de ulei vegetal.

• fă măcar o baie cu uleiuri pe săptămână. Poți pune Lavanda, câteva picături in sare neiodată (nu pune niciodată direct în apă) și apoi în apa caldă din cadă. Nu încerca cu Peppermint că s-ar putea sa fie senzații interesante prin anumite locuri 🤪

• fă o simfonie a celulelor, odată sau de 2 ori pe săptămână, seara. Haide in echipa si te vom invata pasii si ce este o simfonie a celulelor  si vei devea cat de multe beneficii are! 

Ți se pare că este "prea mult"? Te asigur ca nu-i... Atât de intoxicați suntem în decurs de mulți ani, zilnic, cu chimicale sintetice, încât sistemele corpului nostru sunt de-a dreptul suprimate, funcționând la capacitate redusă. E ca in cazul canalizării care se înfundă de la atâtea deșeuri.

Noi zilnic băgăm chimicale, pe toate căile (mâncare, aer, apă, produse de igienă, etc) așa că zilnic ar trebui să susținem eliminarea. Uleiurile esențiale au proprietăți antioxidante și de detox, regenerează celulele și le face să funcționeze optim, de exemplu On Guard !

Uleiurile esențiale se pot folosi zilnic. De asta și recomandările sunt pentru folosit zilnic minim 30 de zile. Gândiți-vă că noi dintotdeauna am folosit zilnic uleiuri esențiale dacă am mâncat zilnic vegetale, numai ca în starea lor integrata în fruct, în planta. Acum le avem disponibile in starea lor extrasă prin distilare sau presare la rece, pentru a ne bucura nu numai de efecte nutriționale ci cu adevarat de efecte terapeutice!

Doza recomandată pentru 24 de ore este:

- Intern (in capsulă sau alta baza de diluție): 12 -24 picături

- oral (direct in gura, pe sau sub limba): 4-18 picături

- topic (aplicat pe piele): 12-36 picături

- aromatic (in difuzor sau mirosit din sticla sau palme căuș 🤲): fără limite

Spor la însănătoșire, la revigorare, la regenerare, la îmbunătățire a calității somnului și a vieții per total!


Dacă și tu vrei să începi să testezi, poți lăsa un comentariu aici și te indrumam catre cel care iti va fi alaturi pe tot parcursul călătoriei in doTERRA alaturi de suportul echipei!🤗