Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

KID’S COLLECTION

2020-08-14 09:16:19

Unele din cele mai frecvente intrebari pe care le primesc raportat la uleiurile esentiale... si copii ! Daca ai copii acasa, sunt sigura ca descoperi modalitati diferite prin care uleiurile esentiale si produsele doTerra pot veni in sprijinul unui stil de viata sanatos.

Poate uneori te incearca o stare de nesiguranta si nu stii sigur cum sa le folosesti sau in ce cantitate sa diluezi uleiurile esentiale. Partea buna este ca produsele doTerra pot fi minunata pentru copii. Ajuta mult sa ne bucuram de ele zi de zi in viata noastra. Folosite corespunzator, copiii tai se vor bucura de toate beneficiile pe care acestea le pot oferi. 


Aminteste-ti ca...

1. Uleiurile esentiale nu sunt o noutate a zilelor noastre. 

Ele pot parea ca ar fi trend in ziua de azi... dar de fapt ele ne sunt cunoscute noua oamenilor si le folosim de milenii. Uleiurile esentiale contin constituenti care sunt recunoscuti de sistemele corpului nostru si astfel stie cum sa reactioneze la ele. Asadar fii linistita ca poti folosi uleiurile esentiale in siguranta la copiii tai, nu acum s-a inventat roata de la caruta. Aminteste-ti si de cate ori ai citit in Biblie despre ele... doar ca nu ai constientizat ca despre ele era vorba si ca au fost mereu folosite pentru sanatatea oamenilor.


2. Copiii nu sunt adulti in miniatura.

Aminteste-ti ca uleiurile esentiale sunt potente... si ca ai nevoie de o cantitate extrem de mica pentru ca sa va bucurati de eficacitate. Mereu mai putin si des este mai eficient decat mult si rar. Ajusteaza corespunzator cantitatile.


3. Dilueaza.

Pielea copiiilor este diferita de cea a adultilor. Este mai subtire si mai sensibila. Chiar daca majoritatea uleiurilor esentiale sunt non-iritante pentru piele (mai ales daca sunt aplicate pe talpi), ideal este sa diluam mereu intr-un ulei purtator foarte calitativ.


4. Difuzeaza.

Aromaterapia este o modalitate excelenta de a te bucura de beneficiile uleiurilor esentiale. Uleiurile inhalate au fost studiate indelung pentru abilitatea lor de a stimula sentimente de relaxare, incurajare, bucurie, concentrare si stare de bine.


5. Tine sticlutele la distanta de copiii mici...

pentru ca ei nu constientizeaza puterea acestor minunate lichide ce au un miros divin... asadar tu sa fii mereu cea care desface sticlutele mici si aplici.


6. Fii informata.

Avem un multe de informatii pe blogul doTerra si pe grupurile noastre specifice. Nu ezita sa ceri ajutor si indrumare, de cate ori vei avea nevoie, pentru ca acea persoana care te-a inscris ca membru - te va ghida cu bucurie in acest nou univers.


Nu stii de unde sa incepi cu utilizarea uleiurilor la copii?

Aminteste-ti de...

1. Gama doTerra Touch (rolloane pre diluate direct de doTerra)


2. Produsele doTerra On Guard (amintesc totodata si de pasta de dinti, atat de apreciata de copii si in acelasi timp care nu contine chimicale)


3. Serenity si Balance... blenduri minunate pentru familie.


4. Uleiuri citrice, atat de iubite de noi toti


5. Correct X - o minunatie de crema si voi toti puteti deja confirma ca o data testata... nu va mai lipseste din geanta sau casa.


6. Gama pentru copii... Kids Collection (aminteste-ti ca acest kit tocmai a devenit kit de inscriere... daca ai prietene cu copii, merita sa le faci cunoscut acest lucru)


Da, in casa noastra, noi ca familie traim din plin experienta doTerra. Este placut sa constientizez ca deja copiii mei au capatat abilitatea de a stii alege optim uleiurile potrivite pentru nevoile lor. Cunosc deja cum pot sa vina in sprijinul sanatatii utilizand solutii naturale. Pur si simplu le adora!


Copiii tai iubesc produsele doTerra?

3