Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

INTRA ȘI TU ÎN DOTERRA

2020-09-29 17:27:25

Ultimele 2 zile cu promotie CADOU Zengest ulei + Zengest capsule + Cedarwood daca alegeti printr-unul din consultantii comunitatii Familia doTerra bySilvia un kit Home Essentials...Vine la pachet cu tot ceea ce inseamna indrumare, acces la platforma supervizata de specialisti si la resurse faine ...

 ...de informatii. 

A venit momentul ca voi sa sustineti sanatatea familiei voastre cu solutii naturale, iar doTerra are mai multe kituri ce pot fi de ajutor...  livrate aproape oriunde ai fi in lume, iar comunitatea noastra iti pune la dispozitie toate resursele ca tu sa le folosesti corect si eficient.

De ce sa avem un cont doTERRA?

• cumparam direct de la doTERRA

• achizitionam produse cu 25% mai ieftin fata de cei care nu doresc sa se inscrie!!! In plus, dupa 13 luni de la inscriere putem ajunge sa beneficiem de o reducere suplimentara de inca 30% acordata prin puncte intoarse in contul doTERRA, de care alegem mereu produse gratuite dupa bunul plac

• avem parte de indrumare / consultanta

• avem acces la platforma de sprijin a acestei Familii de uleiuri 

• avem acces la resursele echipei, educatie online, materiale informative despre solutii naturale pentru problemele de sanatate, videouri cu informatii practice si sfaturi si astfel ne bucuram de informatiile valoroase primite de la specialistii echipei (specialisti certificati in uleiuri esentiale, medici, aromaterapeuti, nutritionisti, psihoterapeuti)

• primim garantia calitatii produselor primite, ele fiind expediate chiar de compania doTERRA

• doTERRA livreaza in locatia aleasa de noi in decurs de 3 - 10 zile

• doTERRA ne ramburseaza taxele postale la comenzile LRP... in puncte, pe care le pot valorifica in produse gratuite, ulterior

• NU avem nicio obligatie. Ca si simplu consumator, cumparam ce dorim, daca droim si cand dorim!

• ne putem bucura de ofertele si reducerile doTERRA si uleiurile oferite de ei lunar, gratuit, conform promotiei

• avem propriul birou si magazin virtual la doTerra

Daca doresti sa iti obtii uleiurile esentiale in mod gratuit, vei fi indrumat cum... 

Motive care te-ar putea induce in eroare, pe nedrept:

• Sunt prea scumpe pentru mine... INTERPRETABIL

Pretul unui ulei esential este dat de randamentul sau de extractie, majoritatea foarte accesibile, unele mai costisitoare. Uleiurile par a fi scumpe, dar de fapt nu sunt, tinand cont ca este nevoie de 1-5 picaturi per utilizare...si de multe ori sunt suficiente doar cateva aplicari... pentru ca situatia se poate ameliora semnificativ si foarte rapid. O sticluta ajunge muuuult timp, deci investesti o suma...dar pe termen indelungat.

- Te doare gatul? Iei o picatura de Lemon si una de On Guard pe o lingurita de miere. Te costa maxim 1 leu. Oare sprayul de gat nu te-ar costa mai mult?

- Ai arsuri la stomac. Bei un pahar cu apa cu o picatura de Zengest. Probabil iti trece. Te costa aproximativ 70 de bani. Este mai ieftina capsula cu medicament de sinteza pe care ai fi luat-o? Uleiurile esentiale sunt solutii naturale, fara efecte adverse si chiar fac diferenta!

• Trebuie sa comand lunar?... NUUU. Comanzi doar ce, cand si daca doresti.

• Trebuie sa vand uleiuri?... NUUU. Nimeni nu trebuie sa vanda nimic. Iti vei achitiona doar ceea ce ai nevoie, iar daca la un moment dat vei decide sa iti impartasesti experienta si cunostintele, e alegerea ta si doTerra se va ingriji de tine.

• Doresti sa te inscrii... Ai nevoie de ID-ul consultantului tau doTerra ca sa faci pasii urmatori. Este persoana prin intermediul careia ai ajuns pe acest grup. Daca nu cunosti persoana responsabila de tine, lasa un comentariu si vei primi directionare.

Urmeaza o introducere intr-o lume aromata unde natura iti dovedeste ca Dumnezeu a creat-o pentru noi si sustinerea organismului nostru, asa precum au dovedit asta mii de ani de utilizare a plantelor 🙂... Aminteste-ti ca medicatia sintetica a aparut de cateva zeci de ani doar... pe cand plantele au fost utilizate din cele mai vechi timpuri, inclusiv in Biblie avem trimiteri la uleiurile ("untdelemn") din diverse plante.

Aminteste-ti ca... avem o intreaga echipa de persoane dedicate pentru a indruma, ajuta si a-ti fi sprijin la nevoie. Solicita detalii consultantului tau si vei primi informatii valoroase (lasa comentariu daca nu stii care este persoana care este responsabila sa te ajute - consultant in aceasta comunitate si vei fi indrumat).