Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

În Bucătărie 😘

2020-04-29 18:20:02

"A găti este unul dintre marile cadouri pe care le poți oferi celor pe care îi iubești" spune Ina Garten .....

Eu aș completa, că poate fi chiar un act artistic, o manifestare a creativității și chiar un gest de iubire de sine (atunci când gătești doar pentru tine). 


Pentru mine, gătitul este toate de mai sus. + O pasiune și o metodă de relaxare extraordinară.

Întotdeauna m-au relaxat diversele arome folosite în bucătărie, căci am fost atrasă de rețete și preparate în care se folosesc condimente și mirodenii din belșug pentru savoarea gustului. 


Astfel că după ce am descoperit uleiurile esențiale și m-am îndrăgostit de multitudinea de miresme, #cupasimici le-am integrat în bucătăria mea, în marea majoritate a rețetelor, de la banalul ceai, la simple limonade, smoothie-uri, în supe, în preparatele calde sau dulciuri. Cu o picătură sau două (căci știm cât de potente, pure și concentrate sunt uleiurile esențiale doTerra) putem să transformăm ceea ce gătim pentru noi sau pentru cei dragi într-o poveste aromată, cu efecte benefice atât fizice cât și emoționale. Pentru că așa cum știm, mirosul este direct conectat cu sistemul limbic și aș spune că nimic nu poate fi mai memorabil ca aroma unui preparat în care s-a adăugat uleiuri esențiale pure. 


Cu uleiurile esențiale în bucătărie nu îți mai faci griji că preparatul tău este unul banal. Întotdeauna va fi aromat, gustos și sănătos! 🤩