Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Picături Vii.dōTERRA

Vino în echipă mea 😘

Iarna🎄Crăciun

2020-12-12 13:39:04

❄️A sosit iarna ! Și cu toții simțim febra Crăciunului, dar și nerăbdarea sosirii Moșului.(P.S.: Dacă îi scrieți mai din timp, poate va avea timp să își facă stocul necesar de dorințe ,,uleiatice”. Nu de alta, dar nimeni nu cred că își dorește ca Moșul să găsească ,,stoc epuizat” la cele mai dorite uleiuri

 .... esențiale.) Revenind la ale noastre, această perioadă va fi tot mai încărcată pentru ca totul să fie gata la timp. De la alergatul după cadouri( noroc cu DPD-ul), la frământatul cozonacilor și la prepararea a nici mai multe nici mai puține de 200 de sarmale nu e cale lungă. Acum vine întrebarea: cine va mânca tot ce este pe masa de Crăciun? Răspunsul nu cred că îl veți găsi prea greu. Iar pentru ca totul să fie perfect, cel mai bine ar fi dacă și stomacul ar fi de acord cu noi. ,,Auzi, nu vrei tu Crăciunul ăsta să ne înțelegem mai bine și să nu ne mai supărăm?!” Răspunsul va fi categoric, NU, pentru că știm cât de încăpățânat este stomacul de fel. ,,Asta îți trebuie pentru că m-ai ținut la dietă toată vara!!” . Cineva să îl mai înțeleagă 🙄. 
      ❄️Ehhh...Atunci îi venim noi de hac. În ajutor ne sar cele 4 ajutoare digestive #ZenGest, #Turmeric, #Cardamom și #PinkPepper. Combinația celor 4 uleiuri va ameliora orice crampă stomacală, stare de greață sau vomă. Și bonus, își face efectul și foarte repede , circa 10 min.( aplicate câte 2💧într-o capsulă)
       ❄️ZenGest este bine cunoscut pentru capacitatea de a ameliora indigestia ocazională și de a sprijini sănătatea generală a sistemului digestiv. 
       ❄️Cardamomul, fiind foarte înrudit cu ghimbirul este cunoscut pentru beneficiile sale variate pentru sistemul digestiv. 
       ❄️Uleiul esențial PinkPepper este foarte renumit pentru abilitatea sa de a susține sănătatea metabolismului și a sistemului imunitar, fiind folosit de popoarele indigene ca o soluție naturală în tratarea sănătății. 
       ❄️Turmericul are efecte asupra funcționării corespunzătoare a sistemului imunitar, digestiv și circulator. 
       ❄️Așa că noi putem sta liniștiti, la nevoie are cine ne ajuta. Numai stocul să fie de partea noastră. Dacă nu ați încercat până acum aceste uleiuri minunate, nu mai aveți ce aștepta, surorile lor le așteaptă cu mare dor. 
      ❄️Totuși recomandat ar fi să mâncăm cumpătat, nu tot cozonacul în ziua de Crăciun 😅. Cineva trebuie să mai lase loc și pentru Revelion ! 😉